duminică, 29 martie 2020

EXCLUSIV: Salman Khan face un pas înainte; să ofere bunuri esențiale lucrătorilor de cinema salari zilnici și familiilor lor!


Salman Khan a câștigat din nou inimile oamenilor. Dacă se crede că vița de vie, superstarul Salman Khan a făcut de neconceput. În loc să-și restricționeze contribuția la ajutorarea lucrătorilor de salarii zilnice care se confruntă cu perioade grele din cauza anulării împușcăturilor, bunul samaritean a solicitat tuturor asociațiilor de meserii să se asigure că fiecare astfel de membru muncitor primește nevoia zilnică de hrană a familiei sale. și necesități.
Actorul le-a cerut diferitelor asociații să nu intre în calcul în această etapă, în timp ce ar plăti banii și articolele alimentare, deoarece va suporta singur întreg costul.
Vedeta cu inima nobilă a cerut Asociațiilor să se abțină de la a da aceste informații mass-media, deoarece Salman Khan nu crede în a face caritate pentru publicitate. Dar o faptă bună are propriul mod de a se scurge și așa suntem aici.
Pe 24 martie, premierul Narendra Modi a anunțat blocarea la nivel național timp de trei săptămâni. În urma acestui lucru, Salman Khan a anunțat că toate operațiunile de la Salman Khan Films au fost suspendate pe toată durata blocării.
Salman Khan, care conduce Fundația Ființelor Umane, o organizație de caritate a crescut întotdeauna cu ocazia de a-i ajuta pe cei nevoiași. În trecut, Ființa umană a ajutat la acoperirea cheltuielilor medicale și de locuit ale mai multor persoane nevoiașe. În timpul împușcăturii lui Bajrangi Bhaijaan, Salman Khan a ajutat o familie să-și reconstruiască casa și chiar a oferit un loc de muncă singurului copil bărbat al familiei. Actorul venise și în ajutorul regretatului actor de televiziune Kavi Kumar Azad, numit Dr. Haathi din Taarak Mehta Ka Oolta Chashma . Cu opt ani înainte de moartea sa, Salman Khan acoperise cheltuielile operației sale bariatrice. Acestea nu echivalează nici cu mână de lucrări de caritate realizate de Being Human Foundation.
Recent, lucrătorii salariați zilnici și coordonatorul artistului junior Rajendra Lekhraj, alături de Pappu, au dezvăluit cum Salman Khan a devenit persoana „lor” într-un moment ca acesta. „Dacă vom lovi un petic dur, voi vorbi cu Salman Khan. Este atât de milostiv în oferirea de sprijin și este mereu preocupat de noi. El a oprit recent filmarea lui Radhe în studiourile Mehboob din cauza evenimentului nefericit al evenimentelor ", a spus el.
Între timp, alte câteva celebrități s-au prezentat, de asemenea, pentru a-și aduce propria contribuție la fondul de ajutor creat de breasla producătorilor pentru a ajuta lucrătorii salariați zilnic în industrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu