marți, 31 martie 2020

„Salman Khan și cu mine ne-am legat de fitness”: Disha Patani pe co-starul „Radhe” În timpul unei interacțiuni, Disha Patani s-a lăudat cu toții pentru „Radhe: Your Most Wanted Bhai”, co-starul Salman Khan, deoarece îl va romaniza pe ecran pentru a doua oară.

Disha Patani este destul de încântată să o joace pe Salman Khan pentru a doua oară la rând în următorul lor film intitulat Radhe: Your Most Wanted Bhai . Au avut spațiu pentru ecran în Bharat, care a fost lansat anul trecut. Acum, au filmat pentru Radhe de ceva timp și au luat o pauză din cauza focarului de coronavirus de pe glob. Cu toate acestea, Disha a lăudat Salman și în timpul unei interacțiuni recente cu Bombay Times, a dezvăluit că s-au legat de fitness.
Actorul din Malang a declarat: "Salman și cu mine ne-am legat de fitness. El este o inspirație pentru mulți, deoarece este muncitor și pare atât de potrivit. Făcând acțiune pentru filme nu este ușor. Este lăudabil să vezi cum la vârsta lui Salman Khan unge acțiunea scene. Nu numai că lucrează religios, dar se asigură, de asemenea, că mănâncă mâncare sănătoasă.De fiecare dată când eram la platou, mă întreba ce fac pentru a rămâne în formă și l-aș întreba despre rutina lui de fitness. "
Mai devreme, în timp ce vorbea despre Salman, Disha spusese: „Lucrul din nou cu domnul Salman a fost o experiență uimitoare. Este un vis devenit realitate”.
Ea a vorbit și despre directorul Radhe, Prabhu Deva, spunând: „Prabhu (Prabhudheva) energia domnului este contagioasă și sunt atât de multe, încât am învățat de la amândoi”.
Între timp, Radhe îl joacă și pe Randeep Hooda ca principal antagonist și Jackie Shroff în rolul principal. Este co-produs de Sohail Khan. Filmul este 'Salman Khan and I bonded over fitness': Disha Patani on 'Radhe' co-starprobabil să ajungă pe ecrane în Eid în acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu