luni, 27 aprilie 2020

★ Covid-19: Salman Khan va transfera fonduri către 7000 de salariați zilnic din industria filmului!

Salman Khan s-a angajat recent să sprijine financiar 25.000 de salariați zilnici, care au fost răniți de blocaj pentru a conține răspândirea coronavirusului în țară.

26 aprilie 2020
imagine
Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, va transfera fonduri în conturile a 7000 de salariați zilnici ai industriei cinematografice, a declarat duminică Federația angajaților de cinema din India de Vest (FWICE). Steaua Bharat s-a angajat recent să sprijine financiar 25.000 de salariați zilnici, care au fost răniți de blocaj pentru a conține răspândirea coronavirusului în țară. Potrivit BN Tiwari, președintele FWICE, Salman Khan a efectuat anterior o plată inițială de 3.000 Rs fiecare către salariații zilnici din industria filmului. „Îi dădusem până acum lista finală cu 23.000 de lucrători, care aveau mare nevoie de ajutor financiar. El va transfera bani în rate, întrucât nu vrea ca oamenii să-i folosească greșit. El a transferat aproximativ 3.000 de Rs către fiecare muncitor și va transfera bani din nou după ceva timp. Îi mulțumim pentru că ne-a ajutat muncitorii ”, a spus anterior dl. Tiwari.
Acum, BN Tiwari a spus că salariații zilnici trimit binecuvântări prin telefon mulțumindu-i în mod repetat lui Salman Khan, deoarece acești bani nu sunt mai mici decât orice miracol pentru ei în acest moment dificil. 1000 de persoane din aceste asociații care nu mai au muncă. Acestea includ muzicieni, înregistrări de sunet, fotografi, asistenți de direcție de artă și angajați de femei.
Între timp, managerul și purtătorul de cuvânt al lui Salman Khan, Jordy Patel, a confirmat știrea și a spus: „Da, o altă listă de 7000 de lucrători au venit din federație pe care, se pare, i-am părăsit. Suntem bifați că asta include o mulțime de actori veterani care nu sunt activi, precum și alte categorii. Vom face nevoia completă până luni, individual, în conturile lor ”.
Pe lângă Salman, întreaga industrie a filmului a contribuit împreună cu o sumă de Rs 2 Crore 80 Lakhs la FWICE. Alți membri ai fraternității Bollywood care au donat cu generozitate sunt Rohit Shetty , Ajay Devgn, Boney Kapoor, Arjun Kapoor , Anand Pandit și alții.
Muncitorii din industria cinematografică, tehnicieni care depind de salariile lor zilnice pentru susținere, au fost grav afectați pe fondul acestei crize Coronavirus din țară.
Piesa lui Salman Khan, bazată pe criza de coronavirus, intitulată Pyaar Karona, lansată recent și fanii, iubesc mesajul de speranță și siguranță pe fondul pandemiei Covid-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu