vineri, 24 aprilie 2020

Vechituri

Dupa ce ca imaginiile sunt vechi, tot nu inceteaza cu Salman si Iulia locuesc impreuna in lux sau nu se mai feresc si ce?? De unde a aparut asta v-ati intrebat?? Nu ne pasa , dar nici sa zic ceva..plictisitooooooor..

Iulia Vântur își petrece perioada de izolare într-un tărâm cu totul exotic din India. Frumoasa blondină s-a adăpostit în mijlocul junglei, împreună cu Salman Khan și familia acestuia. Vedeta caută zilnic tot felul de activități în interiorul proprietății luxuriante, pentru a păcăli plictiseala.Aproape de 40 de ani, ea  arată de invidiat și este norocoasa iubită a unuia dintre cei mai celebri actori ai lumii, Salman Khan. Vedeta a cucerit rapid inima faimosului indian și a familiei acestuia, astfel că, de câțiva ani blondina nu se mai dezlipește de acesta și îl urmează și îl sprijină în orice întreprindere cu putință. Mai mult, vedeta s-a îndreptat de ceva timp către lumea actoriei, dorindu-și nespus să progreseze ca actriță.BANAL.
 Reședința de lux în care sunt izolați acum Iulia și Salamn Khan este o casă de vacanță din Panvel a actorului, situată la două ore distanță de Mumbai. Zona este destul de periculoasă, dat fiind faptul că proprietatea privată este poziționată în mijlocul junglei, unde dau târcoale des anim

alele sălbatice.Fosta prezentatoare de la Pro TV găsește, totuși, activități destul de prielnice la domiciliu. Aceasta face yoga, călărește, citește des, ascultă muzică, și are sesiuni întreprinse ad-hoc alături de celelalte persoane din anturaj. Altceva nou?????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu