duminică, 31 mai 2020

Bigg Boss 14 al lui Salman Khan sau finalul lui Rohit Khatron Ke Khiladi 10, reality show-ul pe care îl aștepți? VOT Ne-au lipsit modelele noastre obișnuite de vizionare a televiziunii și, dacă este ceva, pariem că fanii nu ratează spectacolele din nou din nou. Deci ne-am gândit, de ce să nu te lăsăm să faci o alegere. Votează acum și aruncă un comentariu mai jos

Televiziunea indiană este binecuvântată cu unele dintre cele mai frumoase emisiuni, dar ceea ce avem și noi este destul de mare este numărul mare de reality show-uri. Și, de fapt, aceste spectacole variază de la dans până la scoaterea cascadorilor, până la, bineînțeles, închis într-o casă cu străini timp de 3 luni lungi. Fiecare reality show pe care îl avem pare să aibă propriul farmec al publicului și, având în vedere că avem o gamă variată de audiențe, fiecare spectacol are o nișă proprie și se adresează acelor persoane.

Și ca să spunem așa, două dintre cele mai discutate reality show-uri din televiziunea indiană sunt Bigg Boss și Fear Factor: Khatron Ke Khiladi. În timp ce Bigg Boss al lui Salman Khan a fost unul dintre cele mai controversate emisiuni și continuă să fie unul pentru tot ceea ce știm, Khatron Ke Khiladi de Rohit Shetty pare să fi avut unele dintre cele mai frumoase cascadorii și, prin urmare, reușește să-i păstreze pe fani legați de el până Sfârșit. În timp ce Bigg Boss 13 s-a încheiat în urmă cu câteva luni, Khatron Ke Khiladi finala din sezonul 10 nu a văzut lumina zilei pentru că blocarea a intrat în vigoare și, prin urmare, au decis să se mențină.

Odată cu blocarea continuă, fanii au rămas gândiți la spectacole și la soarta lor, dar unele lucruri nu se schimbă, nu? Bigg Boss și Khatron Ke Khiladi continuă să fie cele mai îndrăgite și mult așteptate emisiuni, cu toate acestea, ne întrebăm pentru care sunt fanii mai încântați. Nume precum Jasmin Bhasin, Shivin Narang și alții continuă să apară, însă nimic nu este final încă. Între timp, rapoartele spun că trofeul pentru KKK 10 va fi ridicat de steaua Naagin 3, Karishma Tanna.
Salman Khan's Bigg Boss 14 or Rohit's Khatron Ke Khiladi 10 finale, the reality show you are waiting for? VOTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu