duminică, 31 mai 2020

Când fostul campion UFC Tyron Woodley l-a căutat pe Salman Khan în Bollywood Fostul campion UFC de sudură, Uron, Tyron Woodley, și-a uimit fanii când a dat mâna cu Salman Khan pentru a lucra în filmul Bollywood „Sultan”.

Sultanul de la Salman Khan a avut un succes masiv în 2016, în cazul în care fostul campion UFC Tyron Woodley a continuat să joace un cameo. În timp ce fanii UFC au fost extrem de încântați să-l privească pe Tyron Woodley în fața lui Salman Khan în film, mulți fani din film se pare că nu au realizat că Salman Khan a blocat coarnele cu o pictogramă MMA pentru filmul său de acțiune „Sultan”. În punctul culminant al filmului, superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a fost pus în scenă pentru a face față superstarului din UFC, Tyron Woodley. Deși a fost o reprezentare cinematografică sub inspecția experților MMA, Salman Khan ar fi avut un timp dificil împotriva lui Tyron Woodley în cușcă.

Ulterior, Tyron Woodley și-a împărtășit experiențele cu Salman Khan și și-a recunoscut stardomul în India. „Cel ales” a afirmat public că oamenii din India îl tratează pe Salman Khan ca pe un „Dumnezeu”. Deși Tyron Woodley s-a arătat că a pierdut lupta împotriva lui Salman Khan în film, vedeta UFC a etichetat-o ​​drept „experiență incredibilă”.

 

 Fostul campion al UFC, Tyron Woodley, este considerat unul dintre cei mai intimidatori luptători care au jucat vreodată sportul MMA. Înainte de a-și pierde titlul împotriva lui Kamaru Usman la UFC 235, „Cel ales” a fost pe o serie de câștig de șapte lupte. Cu toate acestea, Tyson Woodley a luat un hiatus lung de la UFC după pierderea titlului său și este în sfârșit setat să se întoarcă împotriva lui Gilbert Burns în viitorul eveniment din Las Vegas din 30 mai. În timp ce fanii UFC sunt deja încântați de întoarcerea sa, nu mulți sunt conștienTyron Woodleyți de faptul că că Tyron Woodley a lucrat și într-un film Bollywood. În timp ce a fost campionul UFC cu greutate sudă, Tyron Woodley și-a făcut drum în industria Bollywood, după ce a acceptat să lucreze cu Salman Khan în 2016.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu