marți, 26 mai 2020

Când Salman Khan a fost prins ascuns în dulapul iubitei sale de tatăl ei

\Superstarul Salman Khan este unul dintre cei mai adorați actori ai Bollywoodului. Fie că este vorba despre romantism, comedie sau orice alt gen, fanii lui adoră să-l privească pe marele ecran încercând personaje diferite. În afară de aceasta, viața sa privată a fost întotdeauna sub un scaner constant.
Pe atunci, Salman s-a întâlnit cu Aishwarya Rai, Sangeeta Bijlani, Somy Ali și alții și toate relațiile sale au făcut titluri. Mai devreme, în emisiunea sa de jocuri, Salman a dezvăluit că a fost prins odată ascuns în dulapul prietenei sale de tatăl ei.


Salman a devenit nostalgic atunci când Shraddha Kapoor și Rajkummar Rao și-au adus spectacolul pentru a-și promova filmul „Stree” și au făcut această dezvăluire izbitoare. Reamintind povestea, el a spus că părinții prietenei sale au ajuns acasă pe neașteptate și că a trebuit să se ascundă. El a alergat imediat la dulapul ei, dar a fost prins cu mâna roșie, în timp ce el a strecurat tare din cauza prafului din interior. Dar, din fericire, tatăl ei a sfârșit să îi placă lui Salman și nu a intrat într-un fel de probleme.

Interesant, nu-i așa?


Între timp, Salman se află în prezent la ferma lui Panvel, împreună cu familia și prietenii, în mijlocul blocajului. A încercat să profite la maxim de timpul liber, explorând lucruri noi la ferma sa. El și-a tratat recent fanii cu două piese intitulate „Pyaar Karona” și „Tere Bina”,
When Salman Khan was caught hiding in his girlfriend’s closet by her father care au fost cântate de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu