vineri, 29 mai 2020

Salman Khan și nokjhok-ul meu din Hum Aapke Hain Koun au fost drăguți: Madhuri Dixit De la Tezaab la Beta la Hum Aapke Hain Koun, Madhuri Dixit a vorbit cu India Today Television despre cele mai iconice spectacole ale sale. publicitate

Madhuri Dixit este un actor prin excelență, iar filmografia ei vorbește de la sine. De la Tezaab la Beta până la Hum Aapke Hain Koun, Madhuri a livrat unele dintre cele mai iconice filme ale Bollywoodului și a lăsat o amprentă de fiecare dată atât cu performanța ei spunky, cât și cu mișcările sale de dans de nituire.

Prin urmare, când India Today Television a vorbit cu diva, era firesc să atingem doar acele spectacole memorabile. Începând cu Hum Aapke Hain Koun, desigur.

Madhuri se simte din toate rolurile pe care le-a eseat, Nisha, personajul ei din Hum Aapke Hain Koun este cel mai aproape de cine este ca persoană. "Personajul lui Nisha era foarte aproape de felul în care sunt. A trebuit să fiu eu doar", a pornit Madhuri. Ea a mai adăugat că a fost distractiv lucrul la film, ceva care a arătat pe ecran. „Lucrul la film a fost ca la un picnic, ne-am distrat cu toții să-l filmăm”, a spus ea, adăugând: „Și recepția filmului de către public a făcut-o mai bună”.

Desigur, filmul a devenit un hit imens, și până în prezent rămâne un favorit al fiecărui copil d
Madhuri Dixit and Salman Khan in a still from Hum Aapke Hain Koun.in anii 90. În afară de numerele populare aduse în viață de dansul fără cusur al lui Madhuri, chimia perechii de plumb s-a evidențiat și ea.

Hum Aapke Hain Koun a văzut un fel de chimie obraznică între ea și co-starul ei Salman Khan, lucru pe care publicul l-a râs. Madhuri crede că schimbul ei cu Salman a fost „drăguț” și de aceea publicul i-a plăcut. "Salman Khan și nokjhok-ul meu au fost foarte drăguți și au fost apreciați", a spus ea.
publicitate

În timp ce Hum Aapke Hain Koun rămâne un film demn de remarcat în cariera lui Madhuri, în special datorită lui Nisha și Prem (personajul lui Salman din film) Astăzi, Anil Kapoor a fost cel care a lucrat de cele mai multe ori Madhuri. De fapt, filmul ei descoperitor, Tezaab a fost și el în fața lui Anil. "Lucram cât se poate de serios. Am făcut fiecare film cu o sensibilitate egală. Tezaab tocmai a lucrat, a avut succes și am gustat primul meu succes cu Tezaab", a spus Madhuri despre filmul ei.

Vorbind despre Beta, un alt film care i-a văzut pe cei doi împreună, Madhuri a spus: "Beta a fost practic munca în echipă, un exemplu clasic al modului în care lucrurile decurg atunci când ai un raport excelent cu echipa ta. Scenele dintre mine și Aruna Irani au ieșit bine. Anil Kapoor, desigur, intră în pielea personajului și el a fost genial. În total, a fost o experiență grozavă. "

Sridevi și Madhuri au fost contemporani și s-a speculat întotdeauna că între cele două actrițe de vârf există o rivalitate berbecă. Zdrobind aceste zvonuri, Madhuri a spus: "Sridevi a fost un profesionist minuțios. Și-a dat toată viața lucrărilor sale. Nu am făcut nici măcar o cincime din filmele pe care le-a făcut. Dar nu a existat rivalitate, nu suntem cai de curse, deci nu ne gândim la cine va veni primul. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu