marți, 23 iunie 2020

Acesta este modul în care Jacqueline Fernandez își petrece timpul la ferma lui Salman Khan în timpul închideri

Acesta este modul în care Jacqueline Fernandez își petrece timpul la ferma lui Salman Khan în timpul închiderii
În afară de petrecerea timpului de calitate alături de familie și de cei dragi, celebritățile Bollywood profită la maxim de timpul liber acasă. Jacqueline Fernandez, care a fost la ferma Panvel din Salman Khan de când a fost anunțată prima închidere, s-a deschis recent despre cum se menține ocupată în carantină.

THIS is how Jacqueline Fernandez is spending her time at Salman Khan’s farmhouse during the lockdown

Vărsând fasolea în activitățile sale zilnice, Jacqueline a declarat pentru un portal de știri că a călărit în fiecare zi și că se bucură la fel. De asemenea, ea a dezvăluit că a lucrat zilnic și a petrecut mult timp făcând yoga și meditație.

În afară de aceasta, ea a prins și lectura. Vorbind ceva pe care se găsește să-l pronunțe. Jacqueline a mai dezvăluit că încearcă să facă cât mai multe cursuri. În prezent, face un curs de hindi și de editare, care o va ajuta să-și facă vlog-uri și să înțeleagă întregul proces, deoarece se află într-o situație în care nu are echipa cu ea, așa că există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le facă singură iar ea se prinde de munca ei.

Citește și:
Să ai o duminică plictisitoare? Aruncați o privire asupra imaginilor blocante fascinante ale lui Jacqueline Fernandez pe Instagram

Alături de Jacqueline, ferma lui Salman Khan are și iubita ei, Iulia Vantur, fiul lui Sohail Khan, Nirvaan și mulți alții. Salman și alții sunt adesea văzuți împărtășind imagini și videoclipuri ale acestora de la fermă și sunt un tratament absolut pentru fanii lor.

Pe partea de lucru, Jacqueline va fi urmată în „Attack”, unde va fi văzută împărtășind spațiu pe ecran cu John Abraham.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu