sâmbătă, 27 iunie 2020

★ Bigg Boss al lui Salman Khan întârziat! Lansarea este probabil să înceapă din ultima săptămână a lunii octombrie! 27 iunie 2020, Chiar și 30 de concurenți au fost selectați prin audiții online, Bigg Boss de la Salman Khan a întârziat cu aproape o lună; deținuții care urmează să fie testați înainte să li se permită să intre în casă.

Mulți s-au întrebat dacă popularul spectacol al lui Salman Khan Bigg Boss și-ar găsi un loc în lumea post-COVID - la urma urmei, tema sa despre concurenți care trăiesc sub un acoperiș este în contradicție cu distanțarea socială, care este nevoia orei. După cum se dovedește, producătorii Bigg Boss 14 se pregătesc pentru următorul sezon cu gazda superstarului. Realitatea, care începe de obicei în prima săptămână a lunii octombrie, va fi amânată cu o lună din cauza pandemiei și blocării ulterioare.
În timp ce emisiunea a început la 1 octombrie anul trecut, de data aceasta, filmările vor începe probabil din ultima săptămână a lunii octombrie, „dezvăluie o sursă, adăugând că sezonul viitor va avea o temă în junglă. La începutul acestei luni, casa de producție a început înregistrarea online, urmată de audiții online până la zero la concurenți. "Participanții vor fi un mix de vedete și obișnuiți. Echipa a selectat 30 de persoane, dintre care 16 vor intra în casa Bigg Boss."
Chiar dacă canalul și casa de producție vor adopta măsurile de siguranță necesare, regulile jocului - de la sarcini până la intrările în cărți sălbatice - vor părea a fi neschimbate. „Cei 16 concurenți, cuprinzând 13 celebrități și trei simpatici, vor fi testați pentru COVID-19 înainte de a fi trimiși în casă. Setul, precum și obiectele din interiorul casei vor fi igienizate. Setul va fi construit la Film City, iar Salman va călători din reședința sa Bandra pentru filmare. Numai sâmbătă, el va fi la cabana sa ”, adaugă sursa. Respectarea măsurilor de siguranță este ca distanța socială să rămână un motiv de îngrijorare. „Aproximativ 16 persoane stau sub același acoperiș, mănâncă aceeași mâncare și împărtășesc o toaletă comună. Cum se poate practica distanțarea socială într-un astfel de scenariu? "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu