luni, 22 iunie 2020

NU CRED?Știați că Salman Khan și Shah Rukh Khan l-ar tachina pe Amrish Puri din ACEST motiv?

22 iunie marchează aniversarea nașterii unuia dintre actorii legendari și cei mai iubiți din Bollywood și nu este nimeni altul decât Amrish Puri. Actorul a câștigat inimile a milioane de fani din toată țara cu personajele sale iconice și vocea puternică. Nepotul său, Vardhan Puri, care își duce moștenirea încet-încet, treptat, la Bollywood, a deschis recent un portal de știri despre câteva povești nemaiauzite despre regretatul său bunic. Vorbind o astfel de poveste din viața sa, Vardhan a dezvăluit că lui Amrish Puri nu i-a plăcut niciodată mâncarea din afara. Chiar și când pleca dimineața la 6 dimineața pentru o ședință, obișnuia să se asigure că și-a luat dabba cu el, pentru că îi iubea mâncarea Punjabi și simplele sale dal, roti, salată și ciorbă.
Did you know that Salman Khan and Shah Rukh Khan would tease Amrish Puri for THIS reason?

Elaborând mai mult, el a adăugat că Salman Khan, Amitabh Bachchan și Shah Rukh Khan se vor distra de el. El a adăugat că dabbas mari de biryani, fantome și kebabs vor veni de la casa lui Salman și obișnuiau să spună toți: „Arey, Amrishji, de ce mănânci acest ahas-poos (mâncare vegetariană), te rog să mănânci cu noi.” În timp ce Amrish Puri ar lua o mușcătură pentru ca nimeni să nu se simtă rău, el ar adăuga, de asemenea, că este mulțumit de mâncarea sa simplă.

Citește și:
Shah Rukh Khan va lansa filmările pentru următorul film al lui Rajkumar Hirani

Tânărul actor a dezvăluit, de asemenea, că nu a mâncat niciodată în afara mâncării, deoarece ar spune întotdeauna că vocea lui este prea importantă pentru el și că nu a putut să o abuzeze. Potrivit lui, totul era întotdeauna măsurat și obișnuia să se asigure că mâncarea era făcută astfel încât să nu-i strice niciodată gâtul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu