sâmbătă, 27 iunie 2020

Salman Khan Trolled În timp ce încearcă să promoveze noul show al lui Sushmita Sen

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, s-a dus pe rețelele de socializare pentru a promova noua serie web Sushmita Sen-starrer, Aarya, dar a ajuns la finalul primirii abuzurilor de pe netizeni.

În clipul pe care l-a distribuit sâmbătă, Salman spunea: „Ek baar jo maine pehla episodul dech liya, uske baad, saare episodul deche bina, principalul vrea uthta. angajament maine kar di, toh phir principal khudki bhi dori sunta. "

Vedeta a înregistrat videoclipul, care are în prezent peste 1,4 milioane de vizualizări pe site-ul de distribuire foto: "Swagat toh karo Aarya ka! Ce revenire și ce spectacol! Felicitări @ Sushmitasen47 aur dher saara pyaar!"

Totuși, acest lucru nu a scăzut cu o mulțime de internauți.

Un utilizator a spus: "Uncle ji aap jaoge to hum jaise naye bache bhi apna talent dikha sakenge .. # No more swag se swagat .. # Pls Go (Unchiule, dacă ai vrea s

Salman Khan
ă renunți, copii ca noi vor putea să ne arate talent)"

a scris: "Tum khooni ho (ești un criminal)."

Un al treilea utilizator a comentat: "Ab tumhri carrier khatre mai h bhai (Acum cariera dvs. este în joc.")

Înfrângerea prematură a actorului Bollywood, Sushant Singh Rajput, a dus la o dezbatere aprinse despre lagărele Bollywood și nepotismul. Hashtag-uri, inclusiv #JusticeForSushant, au făcut o tendință pe Twitter, deoarece un număr mare de internauți au considerat că tânărul actor a fost o victimă a politicii și a jocului de putere de către grupul de nepotism al lui Bollywood, care în cele din urmă l-a împins către un pas drastic.

La 19 iunie, liderii Consiliului Studenților Jan Adhikar au ars efigiile lui Salman și Karan la Kargil Chowk din Patna.

Sushant a fost găsit spânzurat în reședința sa Bandra, pe 14 iunie dimineața de ajutorul său intern, care a lăsat industria și fanii săi șocați.

Se presupunea că se lupta cu depresia în ultimele luni și se supunea tratamentului.

De asemenea, a fost depusă o plângere penală împotriva lui Salman, Karan și a producătorului Ekta Kapoor, printre altele, pe motiv că ar fi sabotat cariera sa.

Cazul a fost înregistrat în secțiunile 306, 109, 504 și 506 într-o instanță din Muzaffarpur de către un avocat numit Sudhir Kumar Ojha împotriva lui Ekta Kapoor, Salman Khan, Karan Johar, Aditya Chopra, Sajid Nadiadwala, Bhushan Kumar și Sanjay Leela Bhansali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu