joi, 23 iulie 2020

Exclusiv - Bigg Boss 14: Neha Sharma și Jasmin Bhasin să facă parte din emisiunea lui Salman Khan?

După un record de record și sezonul de succes anul trecut, controversat reality show, Bigg Boss urmează să revină cu cel de-al 14-lea sezon. Numele diverșilor actori populari fac rundele. Și acum ETimes TV, a aflat că actrița de la Bollywood Neha Sharma și Jasmin Bhasin sunt cei doi actori care au fost abordați pentru emisiune. Cu toată probabilitatea, cei doi trebuie să facă spectacolul.
Neha, care și-a făcut debutul la Bollywood alături de actorul Emraan Hashmi Crook și ulterior a continuat să facă filme precum Yamla Pagla Deewana 2, Youngistaan ​​și Kyaa Super Kool Hai Hum pentru a numi câteva, este de asemenea în discuții pentru reality show-ul din acest sezon. Concurentul lui Khatron Ke Khiladi, sezonul 9, Jasmin Bhasin, este, de asemenea, unul dintre numele care au câștigat pentru Bigg Boss 14.

Bigg Boss 14 va reveni în luna septembrie a acestui an și se pare că Salman Khan va veni și el la bord.

Potrivit unui raport din Mumbai Mirror, Salman Khan, care a fost la ferma sa din Panvel înainte de a fi anunțat blocarea, se pregătește să se mute într-o casă nouă. Bigg Boss va reveni cu cea de-a 14-a ediție și Salman, care găzduiește emisiunea încă din sezonul 4.


O sursă a transmis că Salman Khan este la bord și spectacolul începe în două luni. Au început să vorbească și cu potențiali participanți. Și anul acesta, spectacolul va avea o serie de celebrități și fără obișnuințe.


Sidharth Shukla a fost câștigătorul sezonului trecut, iar Asim Riaz a ieșit ca primul alergător. Spectacolul a fost unul dintre cele ma

i vorbite despre anotimpuri și a durat aproape cinci luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu