luni, 20 iulie 2020

Tiger To Roar Again! Salman Khan și Kabir Khan vor face echipă pentru a treia ieșire din franciza Tigrului ?! 20 iulie 2020, Se spune că Kabir Khan este în discuții cu casa de producție pentru următorul film din franciza Tiger, care a fost împins până în 2022.

imagine
Salman Khan și cineastul Kabir Khan au lăsat trecerea de date prin interviuri. S-a vorbit că cei doi se vor reuni pentru a treia ieșire din franciza Tiger. Deși încă în etapele inițiale, cei din cunoaștere spun că Ali Abbas Zafar, care l-a ajutat pe Tiger Zinda Hai (2017), a citat un jurnal de date ocupat și a sugerat numele lui Kabir producătorilor, Yash Raj Films, în schimb. Zafar este legat de filmul cu super-eroul în care are rolul amicului Katrina Kaif și o repornire a domnului India (1987).
Se spune că Kabir este în discuții cu casa de producție pentru thriller-ul de acțiune, care a fost împins până în 2022. Superstara a făcut echipă cu Kabir pentru Ek Tha Tiger (2012), Bajrangi Bhaijaan (2015) și Tubelight (2017). Diferențele au apărut în timpul fabricării Tubelight, după care s-a auzit zumzet despre o cădere. În luna decembrie a anului trecut, prezența lui Kabir la o previzualizare a Dabangg 3 a alimentat speculațiile pe care le-au adus. Se pare că totul este bine pe acest front.
Pe partea de lucru, Kabir Khan a condus ultima oară pe serialul The Forgotten Army - Azaadi Ke Liye și se trezește în prezent la lansarea următorului său film 83, care îl are în rol pe Ranveer Singh ca fost cricketer indian Kapil Dev. 83 relatează povestea victoriei la Cupa Mondială a cricket-ului din India, din 1983. Ranveer joacă rolul de capitan al echipei underdog Kapil, în timp ce Deepika Padukone o interpretează pe soția lui Dev, Romi. Filmul include, de asemenea, Pankaj Tripathi, Saqib Saleem, Harrdy Sandhu, Ammy Virk, Jiiva, Sahil Khattar, Chirag Patil și Adinath Kothare în roluri cheie. 83 a fost inițial programat să apară pe ecrane în aprilie, filmul fiind împins de Crăciun datorită focarei COVID.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu