sâmbătă, 29 august 2020

„Bigg Boss 14” al lui Salman Khan a fost împins în octombrie; Iata de ce

 

Bigg Boss 14 de la Salman Khan a fost pregătit să aibă premiera în ultima săptămână a lunii septembrie, dar rapoartele afirmă că emisiunea a fost împinsă până în octombrie acum. Rapoartele afirmă că Bigg Boss 14 va avea premiera pe 4 octombrie pe Colors TV.

Motivul pentru același lucru este încă sub acoperire prin producții, cu toate acestea, există mai multe rapoarte mass-media despre asta. Pe 16 august, noua promoție „Bigg Boss 14” a fost lansată și a folosit muzica „Swag Se Swagat” a lui Salman. În videoclip, Salman este auzit afirmând că, în timp ce 2020 a provocat probleme pentru „Bigg Boss”, „Bigg Boss” este gata să dea un răspuns potrivit anului. „Ab scene paltega” a fost marcajul videoclipului.

Primul promo al „Bigg Boss 14” îl prezentase pe Salman Khan la ferma sa Panvel. Actorul declarase că cultivă orez pentru concurenți. Probabil că el a arătat rațiunea pe care concurenții blocați o primesc în fiecare săptămână când îndeplinesc o sarcină.

Mai recent, o imagine a lui Salman Khan măturând podeaua făcuse runde pe internet. Actorul, care stătea în ferma Panvel de la închidere, se întoarce acum în Mumbai și filmează pentru promoțiile „Bigg Boss 13” spate-în-spate.

Salman Khan și-a petrecut timpul în ferma Panvel de când blocarea COVID-19 a început în martie. Actorul se dusese acolo pentru a avea o întâlnire intimă cu prietenii și familia, dar toți au rămas acolo de atunci. Jacqueline Fernandez, Iulia Vantur, Waluscha D'Souza, Arpita Khan Sharma, Aayush Sharma, Niketan sunt doar câteva dintre numele care sunt ferma în prezent.

Lista concurenților „Bigg Boss 14” nu a apărut încă. Diferite nume au fost speculate ca parte a emisiunii, dar majoritatea au negat, precizând că nici măcar nu au fost abordate pentru spectacol. Nia Sharma, Vivian Dsena, Jasmin Bhasin, Avinash Mukherjee, Alisha Panwar, fiul lui Shekhar Suman, Adhyayan Suman și numele lui Shagun Pandey au fost adesea legate de spectacol.


„Bigg Boss 14” al lui Salman Khan a fost împins în octombrie;  Iata de ce

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu