sâmbătă, 29 august 2020

REAKING: Salman Khan percepe 250 de milioane de euro pentru Bigg Boss 14; spectacol pentru a merge în aer din octombrie!

imagine

Bigg Boss 13 a fost unul dintre cele mai vorbite sezoane ale controversatului reality show până în prezent și a obținut noi culmi în topurile de rating ale televiziunii. Bollywood Hungama a aflat că sezonul 14 este pe drum și ca întotdeauna, Bigg Boss of Bollywood, Salman Khan se va întoarce din nou ca gazdă a acestui reality show. Actorul a filmat pentru mai multe promoții ale spectacolului, care va fi difuzat în curând pe Colors și am auzit exclusiv despre remunerația superstarului.

O sursă împărtășește cu Bollywood Hungama: „Salman Khan este cel mai bine plătit actor de pe micul ecran și, pentru sezonul 14, i se plătesc 250 de milioane de euro. Actorul va filma o dată pe săptămână, două episoade pe zi, timp de 12 săptămâni, iar cantitatea pe zi de filmare este la fel de mare ca Rs. 20,50 crore, care este în medie la Rs. 10,25 milioane pe episod. Ca în fiecare an, este o afacere cu Salman, care îi cere să fie prezent și la anumite emisiuni premiate ale canalului de televiziune. "

Spectacolul se pregătea inițial pentru premiera din septembrie; cu toate acestea, există o întârziere în același lucru. „Casa se construiește la Filmcity din Mumbai, însă ploile acționează ca o perturbare majoră în demararea lucrurilor. Odată ce ploile din Mumbai scad, setul va fi construit în totalitate pentru a pune spectacolul în acțiune. Se așteaptă să fie difuzat până la jumătatea lunii octombrie ”, mai spune sursa. În afară de Bigg Boss, Salman este de așteptat să finalizeze filmările pentru următorul său film Radhe: Your Most Wanted Bhai în curând și apoi să treacă la Tiger 3 până în februarie anul viitor. „Muncă de 10 până la 15 zile pe Radheremains. Salman așteaptă cu nerăbdare ultimul program. ”

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu