marți, 25 august 2020

Zareen Khan mulțumește Salman Khan pentru că a făcut-o actor, lămurește că nu a primit toate filmele din cauza lui!

imagine

Actrița Zareen Khan a împlinit un deceniu la Bollywood la începutul acestui an ca film de debut, „ Veer ” a împlinit 10 ani glorioși. Actrița, care a bagat primul său film din industrie din cauza lui Salman Khan , îl creditează pentru succesul său. Vorbind cu un portal de știri despre același lucru, 

A spus că Salman și-a schimbat viața făcând-o actriță. Cu toate acestea, potrivit ei, oamenii cred că el a obținut toate filmele din cariera ei, ceea ce nu este cazul. Ea a lămurit că Salman i-a dat intrarea după care a fost pe cont propriu. Simțea că nu poate fi o povară pentru el. Ea a mai adăugat că atunci când nimic nu a rezolvat, el a avut încredere în ea din nou cu melodia, „Dheela Character”.

Elaborând mai multe despre călătoria ei până acum, a adăugat că a spus că a fost întotdeauna dificil. Când „Veer” nu s-a descurcat bine, oamenii au dat vina pentru asta. Pe atunci era nouă și nepoluată. Simte că ar fi făcut greșeli, dar nimeni nu a înțeles. De asemenea, a devenit o țintă moale. Ea a mărturisit că obținerea de lucru după aceea a fost dificilă, dar îi mulțumește lui Salman Khan că a făcut-o actor.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu