miercuri, 30 septembrie 2020

„Bigg Boss 14”: Aflați despre remunerația lui Salman Khan și ce a spus el despre reducerea salariului În fiecare an, înainte de premiera „Bigg Boss”, Salman Khan are tendințe foarte bune pentru salariul enorm pe care îl primește pentru găzduirea anotimpurilor.

New Delhi: Așteptarea se va încheia în doar câteva zile, deoarece „Bigg Boss 14” va avea premiera în acest weekend. Este unul dintre cele mai așteptate emisiuni de realitate, iar spectatorii așteaptă cu respirație sărită sosirea sa. „Bigg Boss” este găzduit de superstarul Salman Khan. El a fost asociat cu spectacolul din sezonul 4 și în fiecare an, înainte de premiera „Bigg Boss”, Salman are tendințe excelente pentru salariul enorm pe care îl primește pentru găzduirea anotimpurilor. 

Anul acesta, conform rapoartelor, Salman percepe aproximativ 20 de milioane de rupi per episod. la jumătatea zilei, rapoartele arată că Salman are o tranzacție de 450 de milioane de dolari cu producătorii și canalul. Ei au citat o sursă spunând că Salman ar fi taxat 15,5 milioane de euro pe episod în 2019 și de data aceasta, el a crescut remunerația cu 5 milioane mai mult. 

 

& # 039; Bigg Boss 14 & # 039 ;: Aflați despre remunerația lui Salman Khan și ce a spus el la reducerea salariilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu