miercuri, 30 septembrie 2020

FIX IN PIX

Obsesia lui Arnab Goswami față de Salman Khan, Deepika Padukone și Bigg Boss a continuat să escaladeze noi culmi în fiecare zi. În repetate rânduri, fondatorul Republic TV se află în aceste zile lansând tirade prin emisiunile sale TV. Câteva zile după ce i-a strigat lui Salman Khan folosind „Bigg Boss of Drugs”, Goswami a lansat din nou o tiradă împotriva actorului Dabangg, referindu-se la cazul său „hit-and-run”. Cu toate acestea, el a ajuns să-și aducă jenă pe el însuși, în timp ce se referea în repetate rânduri la buruieni ca Beed, care este un oraș din Maharashtra.

El a spus: „Vei ucide muncitori săraci dormind pe trotuar, trecându-ți mașina peste ei și apoi vei angaja avocați (pentru a te proteja). Apoi veți întreba dacă poteca (pavaj) este destinată dormitului. O mare parte din aroganța ta. ”

De asemenea, Goswami a batjocorit-o pe Deepika Padukone citând conținutul depunerii sale în fața Biroului de control al narcoticelor. Goswami a susținut că Deepika i-a spus BCN că achiziționează „doob” prin intermediul grupului său de chat WhatsApp. El a spus: „Doob este o țigară umplută. Nu sunt droguri. Apoi, această bandă Dam Dam Maaro ar trebui să informeze națiunea că hashul și buruienile nu sunt droguri. ”

Apoi, adresându-se lui Deepika, a strigat: „Spune-mi Deepika, hașișul este o înghețată pentru tine, nu? Acest hash și buruieni nu sunt droguri. Atunci, aceste condimente trebuie folosite în legume? ”

Fondatorul Republic TV a lansat, de asemenea, o tiradă împotriva vedetelor din Bollywood, făcându-și joc de engleza lor. El a spus: „Ei spun că„ suntem foarte mișto pentru că conversăm în engleză. Așa vorbim în engleză. ’Conaționalii mei, știți de ce cred ei că suntem analfabeți? Pentru că au devenit aroganți. Au o aroganță în ceea ce privește banii, au acces la bebelușul Penguin și la o armată de avocați, care percep taxe în lakuri ”.

Goswamy a continuat cu discursul său: „În afeemchiyon ko lagta hai (acești consumatori de opiu cred) că pot administra guvernul, BCN și sistemul judiciar cu ajutorul banilor. Ei cred că pot cumpăra democrație și justiție. Dar, dragi droguri, nu voi lăsa planul vostru să reușească. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu