joi, 29 octombrie 2020

2626/5000 Ce au în comun Salman Khan și Farhan Akhtar?

Salman Khan aproape a finalizat filmarea pentru regia lui Prabhu Dheva, Radhe. Regizorul-scriitor Rakeysh Omprakash Mehra adaugă acum ultimele nuanțe următoarei sale, Toofan, cu Farhan Akhtar, Mrunal Thakur și Darshan Kumarr. Ce au în comun ambele filme?


Vijay Maurya! El este omul implicat atât în ​​dialogul filmelor, cât și în departamentele de scenariu. În timp ce finaliza detaliile propriei sale proiecte regizorale, scriitorul-actor lucra și la dialogul pentru Toofan și Radhe, care sunt diametral diferite unul de celălalt. Vorbind despre schimbarea vitezei între aceste filme și propria sa afacere, Vijay spune: „Fiecare film are propriile bariere și dificultăți. Gully Boy, Tumhari Sulu, Chillar Party sau Hunterrr - fiecare film are aroma sa și o lume în care trebuie să te scufunzi pentru ca personajele să vorbească. Un personaj din Baahubali nu vorbește la fel ca un personaj din Gully Boy. În calitate de scriitor de dialog, treaba mea este să creez un dialog interesant de care oamenii se bucură fără să-l găsească deplasat. Kabhi kabhi khoon jalta hai jab character pakad mein nahi aata. Acesta este motivul pentru care consider că fiecare proiect este provocator. Radhe și Toofan sunt lumi atât de diferite pentru care se poate schimba ”.




Vijay Maurya
Elaborând cât de dificil este să comutați între dialoguri pentru Radhe și Toofan, Vijay spune: „Fiecare realizator are propria personalitate și propria sa alegere de filme. Există un mod unic în care fiecare regizor interpretează o poveste. Prabhu Dheva, cu munca sa fenomenală atât ca actor, cât și ca regizor, are un stil de narațiune diferit de cel al lui Rakeysh sir. I-am studiat lucrarea pentru a înțelege ce are nevoie de la mine. Domnul Rakeysh mi-a dat Rang De Basanti și Bhag Milkha Bhag. Înțeleg lumea lui. Când stau cu el, nu pot fi în zona lui Prabhu Dheva. Bhaga denge mujhe! Când sunt cu Prabhu Dheva, nu pot fi în zona domnului Rakeysh. Se va întreba ce mi s-a întâmplat brusc. Amândoi au o aură atât de diferită. În calitate de scriitor, trebuie să înțelegeți mintea regizorului. Comutarea între realizatori este locul în care se află arta. ”


Când a fost întrebat dacă Gully Boy a făcut diferența atât de necesară în cariera sa și dacă lucrurile s-au schimbat cu acel film, Vijay spune: „Gully Boy are un rol de jucat în locul în care am ajuns în cariera mea. A dezvăluit un strat pentru personalitatea mea și abilitățile mele de scriere. Sper că oamenii continuă să descopere lucruri despre mine. Fiecare film te învață lucruri noi. Scrisul este totul despre rescriere și să nu te feri să faci asta ”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu