miercuri, 30 decembrie 2020

„Rahul Vaidya bhagoda nahi hai”: Manu Punjabi respinge opinia lui Salman Khan despre concurentul „Bigg Boss 14”

Manu Punjabi s-a revoltat împotriva superstarului Salman, care, de asemenea, se întâmplă să fie gazda „Bigg Boss 14”, pentru că l-a numit pe Rahul Vaidya „renunțător” la emisiune. Manu a postat un videoclip în sprijinul lui Rahul, afirmând că cântărețul a fost în schimb suficient de îndrăzneț să părăsească spectacolul și să fie alături de părinți sau prietena sa.

"Rahul Vaidya chahe girlfriend ki wajah se, chahe woh apni mother ki wajah se gaya, kisi bhi reason se woh gaya, woh mahaan hai, uske andar yeh quality hai ki woh itne bade manch ko chhod kar apne dil ki awaaz sun ke wahaan se jaata hai. (Fie că Rahul a plecat din cauza iubitei sale, a mamei sau din orice alt motiv, este minunat. Are o calitate în el, pentru că-și ascultă inima și a lăsat o platformă atât de imensă) ", a fost auzit Manu spunând în videoclip .

Punjabi, care a făcut, de asemenea, parte din „Bigg Boss 14” pentru o scurtă perioadă, a titrat postul său, „#Rahulvaidya (BHAGODA) Nahi Hai .. @rahulvaidyarkv ne esa bhi kya galat kiya bhai samaz nhi aaya. Family ya Girlfriend ke Liye Show Quit karne ki himmat Chahiye Usne Dikhai. "

"Sau Uske Bad Usko Show Ki Sau Show Ko Uski Jarurat Thi Isliye Aaya (Rahul Vaidya nu este un renunțător. Nu înțeleg ce a făcut a fost atât de greșit. Este nevoie de curaj pentru a părăsi spectacolul pentru o prietenă sau familie, care a arătat. S-a întors pentru că avea nevoie de spectacol și spectacolul avea nevoie de el) ", a scris el.

Vedeți-l aici:Bigg Boss 14

La fel ca Rahul, Manu a ales să iasă din casa „Bigg Boss 14” după un incident. În timp ce Rahul ieșise declarând că se simte „dor de casă”, punjabi au renunțat din motive de sănătate. Se așteaptă să facă o reintrare în casă după recuperarea completă.

Pentru cei neinformați, Salman Khan l-a dezmembrat în mod constant pe Rahul Vaidya de la gândul reintrării sale în casă. El l-a numit pe cântăreț „dezertor” și nu a încetat să-l sune la fel, în ciuda cererii lui Rahul. În acest moment, problema dintre ei este rezolvată, întrucât Salman a încetat să-l strige pe Rahul în timpul episoadelor „Weekend Ka Vaar”.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu