vineri, 29 ianuarie 2021

Iată cum Salman Khan l-a ajutat pe actorul „Aladdin: Naam Toh Suna Hoga”, Siddharth Nigam, să obțină o creștere a salariului Siddharth Nigam, care joacă rolul „Aladdin” în Aladdin: Naam Toh Suna Hoga, a dezvăluit recent rolul pe care Salman Khan l-a jucat în obținerea unei majorări salariale.

 

Salman Khan este bine cunoscut pentru faptul că a întins o mână de ajutor și a făcut tot posibilul să ajute nu numai publicul, ci și oamenii săi din industria cinematografică și de televiziune. Actorul Siddharth Nigam, care în prezent testează rolul lui Aladdin în emisiunea de televiziune,  Aladdin: Naam Toh Suna Hoga , a dezvăluit recent rolul pe care Salman l-a jucat în obținerea unei creșteri salariale. 

Siddharth a spus că el și Salman obișnuiau să se antreneze la aceeași sală de gimnastică în timp ce el filmase pentru  Ashoka  în Karjat și Salman filmase pentru un film acolo. În timpul uneia dintre întâlniri, Salman îl întrebase despre salariul pe zi. După ce a auzit ce a spus Siddharth, Salman a rămas șocat și a tras câteva corzi, ceea ce a dus la o creștere a salariului pentru Siddharth. 

Într-un interviu acordat ETimes, Siddharth a vorbit despre același lucru și a spus: „Am lucra împreună. Domnul Salman m-a întrebat despre salariul pe zi când lucram la  Ashoka  și el a fost foarte șocat după ce l-a auzit. ziua era foarte scăzută la acea vreme, a chemat pe cineva și i-a spus acelei persoane cât de scăzută eram plătită. Și după ce a vorbit despre asta și a existat un boom în fiecare zi după un an de când am fost pe  Ashoka . "Iată cum Salman Khan l-a ajutat pe actorul „Aladdin: Naam Toh Suna Hoga”, Siddharth Nigam, să obțină o creștere a salariului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu