duminică, 24 ianuarie 2021

Oglindirea industriei: Sooryavanshi și Radhe în cinematografe, dar de ce Bell Bottom explorează o lansare OTT ?!

În timp ce Radhe-ul lui Salman Khan este confirmat pentru deschiderea Eid 2021, Sooryavanshi, de Akshay Kumar, ar putea fi primul film hindi major lansat în sălile de cinema. Dar ce înseamnă Bell Bottom pe ruta OTT?

21 ianuarie 2021

19 ianuarie a fost o zi istorică, întrucât India a câștigat o serie de teste împotriva Australiei în propria lor vizuină. Pe măsură ce țara sărbătorea, 

expozanții din India au primit, de asemenea, un motiv pentru a se bucura, deoarece cel mai căutat superstar al lor, Salman Khan , a pus în cele din urmă recordul și a confirmat că următorul său film, Radhe, va fi lansat doar în „teatre” în weekendul Eid 2021 Odată cu anunțul, Salman a devenit primul superstar A-List care a ieșit și a luat un stand deschis pentru expozanți și, de asemenea, primul superstar care a anunțat „data de lansare în teatru” a filmului său între pandemie.


Celor care nu sunt conștienți, în septembrie și octombrie anul trecut, Salman a fost inundat de oferte de pe platformele OTT pentru a aduce filmul său, Radhe pe platforma lor. Jucătorii OTT dornici să obțină drepturile exclusive de streaming ale lui Radhe au fost Amazon Prime, care făcuse o ofertă de 175 crore plus și Eros Now, oferind 180 crore plus, exclusiv pentru drepturile de streaming. Cu toate acestea, pe termen lung, ținând cont de interesul tuturor, producătorii de Radhe și-au menținut poziția pentru a aduce filmul doar în cinematografe. Drepturile teatrale, prin satelit, digitale și muzicale ale Radhe au fost achiziționate de Zee Studios pentru o sumă de 230 de milioane de euro, devenind astfel cele mai mari oferte din vremurile Covid. În timp ce producătorul, Salman are deja profit, este o afacere rezonabilă chiar și pentru Zee, având șanse mari să bată bani.

Eid a fost sinonim cu Salman, de fapt, nu ar fi greșit să spunem că a dus festivalul la noi culmi în ceea ce privește afacerile teatrale din India .

În timp ce sectorul expozițional și fanii așteaptă Eid, adică 12 mai, există o anumită secțiune care se întreabă dacă Salman ar fi trebuit să vină mai devreme în februarie sau martie pentru a reînvie sălile de cinema. Dar bine, punctul nostru de vedere este că, mai mult decât data lansării, el care vine pe marele ecran are mai multă importanță, deoarece cel mai ușor lucru pentru el a fost să ia ruta OTT. Intenția de a aduce filmul în cinematografe este cea care face diferența. Eid a fost sinonim cu Salman, de fapt, nu ar fi greșit să spunem că a dus festivalul la noi culmi în ceea ce privește afacerile teatrale din India, iar un film de acțiune precum Radhe, care ajunge pe Eid, ar trebui să urmărească scalarea până la rulajul inițial la box-office în circuitele hindi în această pandemie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu