vineri, 29 ianuarie 2021

Salman Khan se aruncă cu capul în filmul Tiger 3 din martie după ce îl înfășoară pe Antim cu Aayush Sharma; Să trag în Dubai

Superstarul Bollywood Salman Khan are o serie de proiecte interesante în curs de desfășurare, care includ Radhe: Your Most Wanted Bhai, Antim: The Truth Truth, Khabi Eid Khabhi Diwali, Tiger 3 și multe altele. Actorul a anunțat recent că Radhe va primi o lansare în teatru și, sperăm, va ajunge în cinematografe cu ocazia Eid anul acesta. În timp ce fanii sunt dornici să-l vadă pe Salman pe marele ecran, actorul are câteva săptămâni ocupate pentru el. În prezent filmează Anthesh: 

Adevărul final al lui Mahesh Manjrakar. Acesta va fi urmat de filmarea Tiger 3. Potrivit Mid-Day, Salman este de așteptat să încheie în curând programul de fotografiere al lui Antim. După finalizarea filmului, Salman se va îndrepta spre Dubai pentru a începe lucrul la al treilea film „Tiger”. Surse au informat publicația că actorul va începe să lucreze la Tiger 3 în martie. Salman ar fi dat date în vrac directorului Maneesh Sharma pentru proiect. Unitatea va filma câteva secvențe cruciale cu superstarul din Mumbai înainte de a pleca în Orientul Mijlociu pentru filmarea rămasă. 

Salman va relua rolul agentului RAW [Research & Analysis Wing], Avinash Singh Rathore. Dacă totul merge conform planurilor, unitatea împreună cu liderul Katrina Kaif se vor îndrepta spre Orientul Mijlociu pentru un program extins. Insiderul a mai afirmat că regizorul Maneesh a stabilit o mare parte din thriller-ul de acțiune în EAU și în țările înconjurătoare. „Se așteaptă ca Dubaiul să fie prima oprire a echipei”, a conchis sursa. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu