vineri, 29 ianuarie 2021

TIGER 3

alman Khan va începe cea de-a treia tranșă a francizei Tiger în martie, cu programul din Orientul Mijlociu

29 ianuarie 2021

Salman Khan a fost într-un overdrive, trecând de la un proiect la altul. După ce a încheiat filmarea lui Radhe: cel mai dorit Bhai, superstarul a scufundat cu capul în sus pentru a-i da forma lui Antim alături de cumnatul Aayush Sharma. Acum, se aude că actorul intenționează să încheie filmul regizat de Mahesh Manjrekar până la sfârșitul lunii februarie pentru a face loc celei de-a treia tranșe a francizei Tiger în martie.

„Salman i-a dat date în vrac, începând din martie, regizorului Maneesh Sharma pentru Tiger 3. Unitatea va filma câteva secvențe cruciale în Mumbai alături de superstar, care își va relua rolul de agent RAW [Research & Analysis Wing] Avinash Singh Rathore , ”Dezvăluie o sursă. Dacă totul merge așa cum era planificat, unitatea, inclusiv doamna principală Katrina Kaif, se va îndrepta spre Orientul Mijlociu pentru un program exhaustiv.

Sursa adaugă: „Maneesh a stabilit o mare parte din thriller-ul de acțiune în EAU și în țările înconjurătoare. Se așteaptă ca Dubaiul să fie prima oprire a echipei. ” la jumătatea zilei a ajuns la Yash Raj Films, care a rămas indisponibil pentru comentarii.

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu