luni, 22 februarie 2021

Asta a insemnat atata timp

Deși a avea oameni de rând în spectacol nu este nou, ce noutăți au publicul care votează și selectează participanții înainte de a intra în casă. Destul de interesant, nu-i așa? Salman Khan a spus că mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând și că „Așteptați-l”. 

 Bigg Boss 14 sa dovedit a fi cel mai lung sezon din acest an, cu peste 140 de zile. Rubina Dilaik, care a rămas în casă din ziua 1 a câștigat trofeul și Rs. 36 lakh. Rahul Vaidya și Nikki Tamboli au devenit primul și al doilea finalist. În timp ce Aly Goni a fost evacuat în poziția a patra, Rakhi Sawant a renunțat la spectacol și a plecat cu premiul în numerar de 14 lakh. Marea finală a văzut câteva spectacole înflăcărate de Nora Fatehi, o schiță a lui Sholay cu actorul veteran Dharmendra, actul distractiv al actorului Bollywood Riteish Deshmukh și multe altele.  

În seara finală a Bigg Boss 14, gazda Salman Khan a anunțat că producătorii au planificat deja pentru sezonul următor - Bigg Boss 15. Chiar înainte de a anunța numele celor mai buni 2 finaliști, gazda a dezvăluit că oamenii de rând pot participa la sezon. El a spus: „În istoria Bigg Boss, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Noul sezon - sezonul 15, puteți face o audiție pentru participare, iar janta (publicul) vă va vota. "

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu