luni, 22 februarie 2021

DABANGG SAU TIGER?

Poate Salman Khan să facă parte atât din Universul polițist al lui Rohit Shetty, cât și din Universul spion al YRF? Salman Khan, cu toată sinceritatea, este singurul superstar care poate participa la două dintre universurile cinematografice din Bollywood care sunt planificate. Deși este cel mai iubit polițist în aspectul lui Chulbul Pandey, el este și cel mai de temut spion ca Tiger. 

Acum știm cu certitudine că Salman este pregătit să-și repete avatarul Tiger în rolul principal al lui Shah Rukh-Deepika-John, Pathan și, de asemenea, în Tiger 3, care îl are pe Emraan Hashmi drept ticălos. Dar, gândindu-ne la asta, nu poate el să apară și în universul polițist al lui Rohit Shetty ca Robinhood Pandey? Desigur că poate. Nu este de neconceput pentru el să colaboreze cu Rohit ca producător și să facă o apariție crossover.

 Un personaj polițist de o asemenea amploare merită să apară într-un univers care pretinde că are toți polițiștii. Imaginați-vă urletele și fluierele pe care le va strânge atunci când Chulbul Pandey își face intrarea elegantă alături de Singham, Simbaa și Sooryavanshi. Dacă acest lucru va fi adevărat, fanii lui Salman vor înnebuni cu siguranță. Gândiți-vă la

împingerea masivă pe care o va da superstarului său. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu