vineri, 26 februarie 2021

Salman inima de aur ,cronicariloooooor vede-ti astaaaaaa''''

Actrița Rakhi Sawant a publicat un videoclip pe Instagram mulțumind superstarului Salman Khan și familiei sale pentru că i-au acordat ajutor mamei sale Jaya, care este în prezent tratată împotriva cancerului la un spital din Mumbai. În videoclip, mama ei poate fi văzută mulțumind lui Salman și fratelui său, actorul Sohail Khan, pentru toate eforturile depuse. 

 

"Mulțumesc, fiul meu, Salman Khan. Mulțumesc, Sohail. Sunt în spital chiar acum și urmez chimioterapie. Astăzi, am finalizat patru (runde) și mai sunt încă două. După aceea, voi fi operat . Îmi doresc succesul și să rămâi în siguranță și sănătos. Dumnezeu este cu tine. Dumnezeu să îți îndeplinească toate visele ", spune ea. Rakhi adaugă: „Mulțumesc Salman ji, ești rockstar!” Colegii lui Rakhi, Kashmera Shah și Sambhavna Seth, și-au vizitat mama la spital recent. Rakhi a fost finalist în sezonul 14 al reality show-ului Bigg Boss, găzduit de Salman, și a plecat cu 14 lakh în finalul săptămânii trecute. Anterior, pe 24 februarie, Rakhi a accesat pagina sa de Instagram și a împărtășit câteva fotografii ale mamei sale bolnave, îndemnând fanii să se roage pentru ea. Animatorul a scris cu titlu postarea ei: „Te rog să te rogi pentru mama, urmează un tratament pentru cancer”.  

★ Rakhi Sawant’s mom thanks and blesses Salman Khan from the hospital for providing financial aid!

-February 25, 2021

Rakhi Sawant, care și-a început a doua repriză din reality show-ul, Bigg Boss 14, a luat bani în valoare de 14 lakh de la casă pentru a finanța medicamentele și chimioterapia mamei sale bolnave. Cu toate acestea, gazda emisiunii și superstarul din Bollywood Salman Khan și fratele său Sohail Khan au ajutat-o pe mama lui Rakhi cu ajutorul financiar.

Rakhi Sawant, Salman Khan, Jaya Sawant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu