vineri, 26 februarie 2021

Salman Khan a spus că pictura sa va fi prezentată împreună cu lucrările lui Raja Ravi Varma, Abanindranath Tagore și VS Gaitonde. „Ciudat, jenat și totuși încântat”, a scris actorul.

După ce i-a impresionat pe mulți cu abilitățile sale de interpretare și cântat, Dabangg Salman Khan din Bollywood este pregătit să-și prezinte o altă abilitate artistică - pictura.

 Pictura actorului numită „Nemuritorii” va fi expusă la o expoziție de artă din Bengaluru. Actorul este „incomod, jenat și totuși încântat”, deoarece lucrarea sa va fi prezentată împreună cu lucrările unor artiști legendari precum Raja Ravi Varma, Abanindranath Tagore și VS Gaitonde. Salman a împărtășit știrile de pe Twitter: „Stânjenit jenat, dar încântat, onorat, privilegiat n față de Lună pentru a-mi afișa lucrările printre legendare atât de mari ale artistului, precum Raja Ravi Varma, Abanindranath Tagore și VS Gaitonde. Cu toată smerenia, mulțumesc pentru onoare! @gitanjalimaini @googlearts @agpworld #AGPWorld. ” organizatorii expoziției sunt „mândri” să se asocieze cu Khan și, de asemenea, să-l ajute „să-și prezinte arta, o pasiune ascunsă pe care actorul a hrănit-o de mai bine de 15 ani”. Spectacolul The Masters & The Modern, organizat în colaborare cu Google Arts, se va deschide de sâmbătă la SGMF Bengaluru. Pe Google Arts, Salman este descris ca un „artist versatil”. Despre picturile sale, site-ul web menționează: „Figurile sale au impact, lipsite de emoție, dar extrem de atrăgătoare. La fel ca personajele, el aduce pe pânză. ” 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu