luni, 22 februarie 2021

STIRE

Actorul Salman Khan a fost de acord în cele din urmă să promoveze show-ul de chat al fratelui său Arbaaz Khan pentru noul sezon, în timp ce el a fost prins în drum spre filmarea aceluiași. În ultimele luni, Salman a filmat spate în spate pentru filmele sale, inclusiv Radhe: Your Most Wanted Bhai, Antim: The Truth Final și Bigg Boss 14 simultan și acum, în cele din urmă, s-a alăturat fratelui său Arbaaz pentru noul sezon al show-ului său de chat. 

. Actorul a optat pentru un look elegant, dar confortabil, pentru filmare. În fotografii, Salman poate fi văzut coborând din mașină cu masca pusă. Când s-a alăturat și și-a întâlnit fratele, și-a scos masca pentru a poza pentru paparazzi de la distanță. În fotografii, poate fi văzut îmbrăcat într-o cămașă albastră cu pantaloni bleumarin și pantofi negri. 

Cu el, este văzut purtând o mască verde armată de la propria marcă de îmbrăcăminte. Pe de altă parte, și Arbaaz a optat pentru un look cool pentru a filma cu fratele său pentru spectacolul său. Este văzut purtând un tee răcoros, cu o jachetă neagră și pantaloni albaștri. Cei doi frați Khan au stat împreună pentru a poza pentru paparazzi și apoi s-au îndreptat spre interior pentru a continua cu filmările lor pentru spectacol. Salman a recunoscut paparazzi cu un zâmbet în timp ce poza pentru fotografii cu Arbaaz.  






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu