miercuri, 31 martie 2021

Salman Khan's Radhe: Insiderul din industrie dezvăluie la ce să ne așteptăm de la lansarea Eid 2021 a celui mai dorit dvs. Bhai [Exclusiv]!

  • 30 martie 2021
  • Radhe-ul lui Salman Khan este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului și iată la ce vă puteți aștepta de la extravaganța de acțiune care ajunge pe ecranele de pe Eid.
  • Bollywood este din nou în acțiune și cum. În martie 2021 au apărut lansări precum Roohi, Mumbai Saga, Sandeep Aur Pinky Faraar și biografia Saina a ajuns în cinematografe și foarte curând vom vedea că Thalaivi a lui Kangana Ranaut va prelua.


 Însă unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2021 rămâne să fie Radhe - Bhai Your Most Wanted Bhai de Salman Khan . Filmul aduce duo-ul superhit regizor-actor Prabhu Deva și Salman Khan înapoi după ieșirea din 2009 Wanted și acționarul din 2019 Dabanng 3. Și pentru a face lucrurile mai interesante pentru public, Salman și-a ținut promisiunea de a-și întâlni fanii pe Eid 2021 în mai mare decât avatarul vieții. Radhe este programat pentru o lansare din 13 mai 2021 și, la fel ca orice lansare Salman Khan Eid, hype-ul a fost inevitabil. Dar va putea acest film să le ofere fanilor lui Salman ceea ce așteaptă din cel mai dorit film al lui bhai? Ei bine, Bollywood Life a învățat de la un expert din industrie bine plasat despre câteva aspecte importante la care se poate aștepta cu nerăbdare din Radhe-ul lui Salman Khan.


  • Insiderul care a văzut năvalele filmului, ne spune că este „extravaganța în stil Bhai” perfectă. „Radhe are tot ceea ce îi plac și se așteaptă fanii săi când un film al lui Salman Khan se lansează în cinematografe. Are acțiune, dramă, dans, momente distractive etc. Filmul este dantelat cu cârligele potrivite - fie că este vorba de poveste, avatarul lui Salman mai potrivit ca niciodată sau camaraderia sa cu distribuția de susținere ”, dezvăluie autorul din industrie. Vorbind despre buzz-ul din jurul filmului în cercurile din industrie, auzim că Radhe este promovat drept „filmul” care îl va ajuta cu adevărat pe Bollywood să se ridice în picioare. „Filmele lui Salman au fost, fără îndoială, extrase de mulțime și, odată ce teaserele și trailerul lui Radhe sunt scoase, vă puteți aștepta să așteptați ca filmul să atingă un alt nivel. Dacă vreun lucru poate învinge întunericul care a coborât peste Bollywood din cauza lui Covid, este Radhe,”A spus expertul din industrie.

  • Dar nu totul este un dory hunky pentru film. Singurul lucru despre care vorbesc toți Bollywoodwaalahii care au ajuns să cunoască Radhe este vasta distribuție. Filmul este plin de nume și chipuri obișnuite în filmele Salman sau Prabhu Deva. Și asta poate fi un motiv de îngrijorare. „Este adesea dificil să acordați suficient spațiu pe ecran tuturor personajelor și să le stabiliți suficient pe parcursul filmului. Acest lucru face nedreptate față de poveste, deranjează povestea cu sindromul tipic „prea multe se întâmplă prea curând” și afectează experiența spectatorului. Deci, acum totul va depinde de cât de bine și de clar este editat filmul ”, a declarat expertul din industrie.

  • Ei bine, poate fi reamintit că a fost Wanted, care a dat carierei cinematografice lui Salman o nouă viață. Rămâne de văzut dacă Radhe - Your Most Wanted Bhai este capabil să scutureze biletul și să dea un nou suflet Bollywood. Avem degetele încrucișate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu