miercuri, 28 aprilie 2021

DIN NOOOOUUU

 A cantat noua melodie a lui Salman si ce , desi ei nu stiu asta, nu prea are talent , ce are e e norocul asa care il stim noi care spun romani :))), ma rog , Salman si India mai ales e la pamant dar e doar de Iulia fix in pix, phai fratilor avet cu capul asta e intrbarea mea?

Iulia Vântur cântă în hindi și a realizat melodia în colaborare cu Kamaal Khan, fiind compusă de Devi Sri Prasad.

În ciuda succesului de care se bucură cu noul proiect și a faptului că promovează noul film lui Salman Khan, presa din India scrie că frumoasa româncă și starul de la Bollywood s-ar fi despărțit. Ce le-a dat de gândit tuturor a fost o postare făcută de fosta vedetă Pro TV în care aceasta apare foarte tristă.

Iulia-Vnatur-a-dat-lovitura-in-indiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„ Am găsit această poză veche în telefonul meu și am vrut să o șterg pentru că observ tristețe în ea. M-am gândit că nu o pot posta aici, pentru că ar putea să aducă tristețe și îngrijorare altor oameni. Dar apoi m-am gândit din nou…e ok să nu te simți bine tot timpul și unii dintre voi ar trebui să știe totul va trece. Nimic nu e permanent, nu vă speriați!! Asta e viața..câteodată ești fericit, entuziasmat, plin de putere și de speranță, dar în alte dăți poți să te simți și îngrijorat, anxios, supărat, stresat sau să ai o cădere fără niciun motiv serios. E ok, dar nu e ok să-ți ignori sentimentele.

Nu vă prefaceți, nu vă judecați pentru că vă simțiți așa și nu ștergeți o imagine de acest gen. Este doar un memento, un moment pentru a încetini, pentru a-ți oferi timp, pentru a te înconjura cu multă bunătate, cu dragoste, pentru a-ți permite să te vindeci, să te refaci, să te odihnești, astfel încât să poți veni din nou cu energie bună. Nimic nu este permanent! Nici fericirea, nici tristețea !!! Dar trebuie să ne permitem să fim și să ne îngrijim suficient pentru a ne ajuta sau pentru a permite celorlalți să ne ajute. Este ok să nu fii ok! ? După ce ți-ai acordat timp și te-ai reconectat cu tine, sună doar un prieten, urmărește un film bun, citește o carte frumoasă, joacă-te cu copiii tăi, cu câinele tău, dansează, ascultă muzică bună, implică-te într-o activitate care îți va aduce mai multă energie. Acest lucru va fi suficient pentru ca tu să-țirevii. Dar mai întâi … ia-ți timp! ? Trimit multă dragoste celor care chiar au nevoie de ea chiar acum? Știu că sunt mulți … Suntem cu toții în asta … se numește viață! Și viața este un dar! Citând un prieten bun „viața este bună, Dumnezeu este minunat!”, a scris Iulia la imaginea în care Iulia pare foarte tristă și obosită, stând întinsă pe un șezlong, învelită într-un prosop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu