miercuri, 28 aprilie 2021

NEXT MOVIE?

Următorul film al lui Salman Khan, Radhe: Your Most Wanted Bhai, este pregătit pentru lansarea acestui Eid. Actorul a optat pentru o lansare hibridă, ceea ce înseamnă că filmul va ajunge în cinematografe și platforma OTT în aceeași zi pentru vizionare. 

În plus, Salman nu a anunțat lansarea în format multiplu pentru film. Întrucât filmele lui Salman sunt spectacole mari și colecționari la box-office, producătorii împreună cu actorul au decis să lanseze filmul nu numai în cinematografe și OTT, ci și cu serviciile DTH care optează pentru opțiuni de plată pe vizionare. Cu această mișcare, Salman intenționează să ajute proprietarii de teatru, precum și să ofere oamenilor opțiunile de a viziona filmul în spații sigure. 


O sursă a vorbit despre această mișcare și despre modul în care aceasta va afecta afacerea filmului, „Salman Khan și-a ținut promisiunea față de proprietarii de teatru și expozanții care au solicitat lansarea în teatru a lui Radhe. În schimb, el îi amintește în continuare publicului și fanilor săi să-l urmărească cu siguranță și precauție în centrele în care teatrele sunt deschise. Această decizie nu este decât curajoasă, deoarece riscă profiturile personale, oferind în același timp locuri de muncă pentru mii de oameni. ” Adăugând în continuare: „Afacerea filmului a fost într-o criză și cineva a trebuit să muște glonțul. Nu este surprinzător că Salman a făcut-o într-o manieră completă de „ființă umană” și, sperăm, prin exemplul său, alți regizori și producători vor avea încrederea în lansarea filmelor lor

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu