marți, 25 mai 2021

În rolul principal al lui Salman Khan, Radhe obține peste 9,9 milioane de vizualizări pe platforme în weekendul de deschidere!

În India, Radhe - Your Most Wanted Bhai a lansat pe ZEE5 cu ZEEPlex, serviciul pay-per-view ZEE, împreună cu principalii operatori DTH și a fost lansat pe teatru pe piețele internaționale pe 13 mai. lansarea filmului, serverul site-ului de streaming s-a prăbușit temporar.

Este pentru prima dată când un film hindi de mare buget cu un superstar are o lansare hibridă. În ciuda vremurilor grele, studiourile ZEE au susținut că au asistat la o vizualizare cumulată de 4,2 milioane în prima zi a lansării filmului pe site-urile lor de streaming, inclusiv pe platforme. Acum, potrivit unui expert din industrie, filmul a obținut peste 9,9 milioane de vizionări în weekendul de patru zile de la lansare.

Bollywood Hungama a încercat să ia legătura cu studiourile Zee, dar nu au fost disponibile pentru comentarii.

Alături de Salman Khan, regizorul Radhe al lui Prabhu Dheva îi joacă și pe Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff în roluri esențiale. Filmul este prezentat de filmele Salman Khan în asociere cu studiourile ZEE, produse de Salma Khan, Sohail Khan și Reel Life Production Pvt. limitat.


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu