vineri, 25 iunie 2021

Documentarul Salim Javed intitulat Angry Young Men; Salman Khan, Farhan și Zoya Akhtar vor produce!

Pinkvilla a fost primul care a raportat că Zoya Akhtar lucrează împreună cu echipa ei pentru a filma un documentar despre viața legendarului duo de scriitori din Salim Khan și Javed Akhtar. Am dezvăluit că realizatorul a început să cerceteze despre viața duo-ului, întrucât vrea să aducă un omagiu potrivit celor care au schimbat țesătura cinematografiei indiene. La doar câteva zile după știrile noastre, scriitorul veteran Salim Khan a confirmat că se întâmplă un documentar despre viața lor și Zoya lucrează la el în ultimele două luni. Și acum, Pinkvilla are o altă actualizare a acestui documentar atât de așteptat. Auzim că povestea acestui dublu iconar de scriitori este intitulată „Angry Young Men”. 

Interesant este că Amitabh Bachchan este numit Tânărul Furios din Bollywood și i s-a acordat acest titlu în urma portretizării polițistului neînfricat, Vijay din Zanjeer, care a fost scris de Salim-Javed. Big B a continuat să joace Angry Young Man în multe alte filme ale lui Salim Javed. Docu-drama va descrie modul în care cei doi au schimbat poziția scriitorilor din Bollywood, împreună cu filmările din viața reală din vremurile bune, unele interviuri cu Salim - colegii lui Javed și, de asemenea, duc publicul la căderea dintre legende. Asta nu e tot. Am auzit, de asemenea, că acest documentar va marca colaborarea a trei puteri din industrie - Salman Khan, Farhan Akhtar și Zoya Akhtar.


 O sursă împărtășește: „Angry Young Men va fi produs de Salman Khan Films, Excel Entertainment și Tiger Baby. Practic, copiii lui Javed Akhtar colaborează cu fiul lui Salim Khan. Acest lucru ar marca prima colaborare a lui Salman cu Akhtar ”, a informat sursa, adăugând în plus că, dacă documentarul întâlnește un răspuns superlativ, cei trei ar putea chiar să se joace cu ideea de a filma un lungmetraj în jurul vieții acestor legende ale scrierii. . Pentru cei care nu știu, Salim Khan și Javed Akhtar au scris filme iconice precum Zanjeer, Sholay, Deewar, Seeta Aur Geeta, Trishul, Don, Shaan și Shakti, printre altele. Sunt doi dintre cei mai celebri scriitori de cinema indian, iar opera lor continuă să inspire sute de scriitori chiar și astăzi. Angry Young Men este așteptat să aibă premiera pe o platformă OTT cândva anul viitor. Fiți atent la mai multe astfel de actualizări, numai pe Pinkvilla.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu