luni, 23 august 2021

Rekha își împrumută vocea pentru promoțiile „Bigg Boss 15”!


Mumbai, 19 august (SocialNews.XYZ) Actrița veterană Rekha își va acorda priceperea vocală pentru o promoție pentru controversatul reality show „Bigg Boss 15”. , acțiune, distracție și emoție și, în plus, veți obține un parcurs al vieții în sine. Și dacă cineva este răbdător și rezistent, va evolua pentru a fi cel mai bun sinelui său! Ce ar putea fi o justiție poetică mai bună decât asta. ”


Diva atemporală va face o voce specială pentru un copac din promo-urile spectacolului, găzduită de super-starul Bollywood Salman Khan la televizor.

Ea a adăugat: „Va fi o experiență nouă și palpitantă, întrucât fac o voce peste un„ copac vorbitor ”pe care Salman l-a numit cu drag„ Vishwasuntree ”, un copac vibrant plin de înțelepciune, speranță și credință! Este întotdeauna Îmi face plăcere să lucrez cu Salman și mă simt fericit să împărtășesc aceste momente unice cu el ... El este ca întotdeauna o pură plăcere! ”

Noul sezon al Bigg Boss va fi umplut cu răsuciri și o mulțime de „Sankat în junglă”, deoarece concurenții vor trebui să suporte multe provocări înainte de a intra în casă.

Într-unul dintre promo-urile pentru spectacolul Culori, Salman este văzut rătăcind prin pădure când aude un sunet care vine dintr-un copac pe care îl numește „Vishwasuntree” și începe să poarte o conversație cu acesta.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu