luni, 23 august 2021

STIRE

În urmă cu 9 ani, Eta Tiger (2012), cu Salman Khan și Katrina Kaif în rolurile principale, a început o nebunie în cinematografe și a devenit unul dintre filmele preferate ale superstarului. continuare, Tiger Jinda Sea (2017), a devenit un succes mai mare la box-office și a arătat clar că aceasta este cu siguranță o franciză cu o pondere imensă de fani. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că Yash Raj Films (YRF), producătorul filmului, a decis să producă a treia parte. Tiger 3 Va fi lansat în 2022 și se așteaptă să fie unul dintre cele mai mari filme, dacă nu chiar cel mai mare film din Bollywood.

La începutul acestui an, Tiger 3 a mers pe podea în Mumbai. După filmarea unor părți importante, Salman Khan, Katrina Kaif și regizorul Manish Sharma au zburat acum în Rusia. O sursă ne-a spus: „Tiger 3 Filmările au loc în prezent la Sankt Petersburg. Programul rusesc a început cu o mare urmărire auto. Forțele indiene și ruse par a fi bine pregătite și, de asemenea, respectă liniile directoare de siguranță Covid-19. În plus, autoritățile ruse oferă o cooperare deplină pentru a se asigura că nu vor exista probleme în procesul de filmare. „

Sursa a continuat: „În ciuda restricțiilor pandemiei, Aditya Chopra a arătat clar că nu ar trebui să existe niciun compromis cu privire la măreția și amploarea filmului. Secvența de urmărire a mașinii a fost executată, de asemenea, având în vedere punctele de vedere ale lui Adi asupra filmului. Cu siguranță acest film va merita vizionat, mai ales pe marele ecran. ”

Potrivit rapoartelor, după încheierea programului rus, Salman Khan, Katrina Kaif și întregul Tiger 3 Echipa va zbura apoi în Turcia și Austria.

Unul dintre cei mai mari USP Tiger 3 A fost Emraan Hashmi care a jucat adversarul. Cu toate acestea, potrivit surselor, el nu este conform programului Rusiei. „Se va alătura echipei turcești”, a spus și a semnat sursa.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu