vineri, 17 septembrie 2021

PENTRU TOTI


★ Shah Rukh Khan s-a enervat după ce ideile sale de debut în OTT au fost respinse; Salman Khan le cere fanilor să-l întâmpine! 

15 septembrie 2021 

Spațiul OTT a cunoscut un impuls masiv în ultimii ani, în special cu închiderea teatrelor în mijlocul pandemiei. De asemenea, cu mai multe superstaruri care își fac debutul în OTT, Shah Rukh Khan s-a gândit, de asemenea, dacă ar trebui să urce pe bandă OTT, precum contemporanii săi Akshay Kumar, Saif Ali Khan și Ajay Devgn. Acum câteva zile, un anunț cu Shah Rukh Khan care avea FOMO a devenit viral.

Acum, Shah Rukh Khan se întoarce să stea pe balcon și să-i facă semn cu fanii, în timp ce managerul său aduce vestea proastă a faptului că Disney + Hotstar își respinge ideile de debut în OTT. În anunț, managerul primește un apel de la Disney + Hotstar pentru a-i informa că au respins toate ideile de către superstar. Ideea de dramă criminală a lui SRK este respinsă, deoarece Ajay Devgn a anunțat deja una. „Comedie de groază?” întreabă SRK. Dar managerul răspunde că Saif a luat deja această idee. Când a fost întrebat despre ideea sa de thriller de acțiune, managerul spune că IPL este activat. Khan întreabă apoi despre povestirile colegiului la care oftează managerul și a spus: „Anii 90 s-au terminat”. Un SRK frustrat întreabă: „Atunci ce fac? Dans?” Managerul spune că nu caută un reality show.

Salman Khan a distribuit anunțul pe mâna sa de pe rețelele sociale cu legenda „Hmmm Swagat nahi karoge SRK ka?”. Răspunzându-i, SRK a redistribuit: „Mulțumesc bhaijaan. Ye bandhan abhi bhi pyaar ka bandhan hai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu