vineri, 17 septembrie 2021

Salman Khan's Antim va avea premiera pe Zee 5; s-ar putea lansa pe ecrane individuale din India!

După Radhe, Salman Khan este pregătit pentru cea de-a doua premieră directă în digital după Radhe ca viitoare dramă gangster, Antim - Adevărul final este pregătit pentru o lansare pe Zee 5. Filmul Mahesh Manjrekar îl prezintă pe Aayush Sharma ca gangster cu Salman Khan ca polițist sikh.

Salman Khan a considerat că Antim este mai mult o relansare pentru Aayush Sharma și cu sălile de cinema închise în Maharashtra, cel mai bine este să aduci filmul pe platforme digitale pentru a-l atinge publicului țintă ”, a informat o sursă Bollywood Hungama. Cu toate acestea, el împreună cu Zee au conceput un plan special. „Echipa se gândește la o lansare hibridă, adică o premieră Zee 5 + o lansare teatrală pe ecrane individuale din India. Atât Salman, cât și Zee sunt conștienți de faptul că multiplexurile nu vor fi de acord să-și lanseze filmul și, prin urmare, sunt clare pe un singur ecran strict. lansare pentru fanii din toată țara ", a explicat sursa.

Ideea este de a oferi opțiuni fanilor să vizioneze filmul în confortul caselor lor sau să iasă și să-l experimenteze pe marele ecran. „Cu toate acestea, încă nu este clar dacă versiunea va folosi pay per view sau o premieră directă. Toate planurile sunt elaborate și în curând se așteaptă un anunț oficial. În acest moment, șansele unei lansări exclusive în teatru sunt sumbre, până când lucrurile nu se schimbă drastic în zilele viitoare ”, a concluzionat sursa.

Deoarece filmul este proprietatea exclusivă a lui Zee împreună cu SKF, aceștia își păstrează toate opțiunile deschise și pot modifica planurile de lansare pe măsură ce ziua sosirii se apropie. Între timp, filmul se va deschide exclusiv în sălile de cinema din afara Indiei, la fel ca lansarea lui Salman Eid 2021, Radhe. Ne întrebăm cum vor reacționa expozanții la această știre.

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu