vineri, 17 septembrie 2021

Shyam Metalics and Energy Ltd îl semnează pe Salman Khan ca ambasador al mărcii!

Shyam Metalics And Energy Ltd., o companie integrată minereu-metal prezentă în lanțul valoric al oțelului, a semnat superstarul principal Bollywood Salman Khan ca ambasador al mărcii pentru aprobarea armăturilor sale SEL TMT.

Ideea cablării în Salman Khan pentru a promova afacerea TMT face parte din planul de expansiune de patru ori al companiei în capacitatea metalică, care cuprinde produse intermediare și finale. Crește capacitățile între fabricile sale de producție (situate în Sambalpur, Odisha și Jamuria și Mangalpur, în Bengala de Vest) și centralele electrice captive. Din vânzarea a 1,07 lakh tone de produse din oțel lung în exercițiul financiar 2016-17, a crescut până la vânzarea a 6,37 lakh tone în exercițiul financiar 2020-21. După implementarea actuală extindere a terenului industrial în curs de implementare, acesta propune creșterea acestei capacități la 20 de lakh tone de produse cu valoare adăugată de marcă. În plus, compania este în proces de punere în funcțiune a unei fabrici de laminare din folie de aluminiu la Pakuria din Bengalul de Vest. Acest plan de extindere va contribui la generarea mai multor oportunități de locuri de muncă în lanțul valoric al produselor.

Potrivit directorului general mixt, domnul Sanjay Agarwal, „Concentrarea noastră continuă pe fabricarea produselor de înaltă calitate și asigurarea faptului că acestea ating ultimul kilometru ne permite să participăm la construirea unei India moderne. Credem în fabricarea oțelului real cu forță reală și investiții în oameni reali. Produsele noastre lungi (cuprinzând armăturile TMT, tije de sârmă și produse structurale) sunt vândute sub numele de marcă SEL, care oferă atribute de rezistență, elasticitate și longevitate.

 Aceste atribute sunt sinonime cu domnul Salman Khan și îl fac o potrivire perfectă pentru marcă. Această asociație ne va consolida rechemarea mărcii și va poziționa oferta noastră unică, atât pentru clienții noștri, cât și pentru utilizatorii finali. Credem că cheia călătoriei noastre de marcă este să rămânem relevanți pentru nevoile emergente ale consumatorului în fiecare moment al călătoriei de construcție. ”




Comentând această evoluție, domnul Khan a spus că este foarte mulțumit de parteneriat și așteaptă cu nerăbdare o asociație lungă și fructuoasă. „Am parcurs călătoria companiei și sunt încântat să fac parte din exercițiul de construire a mărcii SEL TMT, cu planurile lor rapide de expansiune și cu capacitățile pregătite pentru viitor”, a adăugat el.


Recent, compania a avut un IPO de succes în iunie 2021, cu peste abonament de 121 de ori în categoria retail. Capitalizarea de piață actuală a companiei este de ~ Rs. 10.800 de milioane, fiind printre primii 7 jucători de oțel din țară în spațiul listat. Compania se numără printre cei mai mari producători de Ferro Alloys, unul dintre cei mai importanți jucători în ceea ce privește capacitatea de pelete și al patrulea jucător din industria fierului de burete. Compania produce în principal produse din oțel intermediar și lung, cum ar fi pelete de fier, fier burete, plăci de oțel, TMT, produse structurale, tije de sârmă și produse din aliaj de fer.

Compania este, de asemenea, foarte conștientă de responsabilitățile sale față de societate și are programe de sensibilizare a comunității rurale în domeniul sănătății, educației, dezvoltării infrastructurii și conștientizării sociale. Ambulanțe gratuite, noi centre de sănătate, distribuirea de medicamente și ochelari, centre de pregătire pentru computer, distribuirea ciclului, bursă pentru studenții din secțiile cu retragere economică, academia de fotbal feminin, conștientizarea socio-mediului și abilitarea femeilor sunt câteva dintre inițiativele pe care Shyam Metalics le-a condus deja și va conduce mai departe în zilele următoare.
imagine

Acțiunile Shyam Metalics și Energy Limited au fost tranzacționate ultima dată în BVB la Rs. 413,4 comparativ cu închiderea anterioară a Rs. 407.2. Numărul total de acțiuni tranzacționate în cursul zilei a fost de 101631 în peste 3532 tranzacții.

Stocul a atins un nivel maxim de Rs pe parcursul zilei. 415,15 și intraday minim de 405. Cifra de afaceri netă din timpul zilei a fost de Rs. 41819253.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu