sâmbătă, 6 noiembrie 2021

★ Povestea din interior: Salman Khan a vrut să lanseze Antim pe Diwali; superstarul a evitat ciocnirea cu Sooryavanshi al lui Akshay Kumar la cererea lui Rohit Shetty!

 

Mult așteptatul film Sooryavanshi, cu Akshay Kumar în rol principal, este gata să fie lansat într-o săptămână, iar entuziasmul de pretutindeni este extraordinar. Nu doar fanii, ci chiar și membrii industriei au postat pe Twitter în susținere, deoarece este primul mare film hindi lansat pe marele ecran după aproape 18 luni. Bollywood Hungama a aflat acum că o persoană proeminentă din industrie a intervenit și pentru a se asigura că Sooryavanshi nu s-a confruntat cu niciun obstacol la box office. Și acea persoană este nimeni altul decât superstarul Salman Khan.

O sursă ne-a spus: „Salman Khan a căutat o dată pentru a lansa filmul său Antim – The Final Truth, cu Aayush Sharma în rol principal. Una dintre datele pe care le urmărea era 5 noiembrie, care este și ziua în care Sooryavanshi lansează. Când regizorul și co-producătorul lui Sooryavanshi, Rohit Shetty, a aflat despre această evoluție, l-a întâlnit pe Salman Khan și i-a cerut să evite conflictul cu filmul său. I-a spus superstarului că o lansare solo este importantă pentru un film mare precum Sooryavanshi.”

Sursa a continuat: „Salman Khan a fost de acord cu punctul lui Rohit Shetty. Și-a dat seama că, dacă Antim – Adevărul final se va ciocni cu Sooryavanshi, atunci ecranele se vor împărți și ar putea dăuna ambelor filme, în special pe Sooryavanshi, deoarece este un tarif cu un buget destul de mare. Prin urmare, Salman a decis cu grație să nu lanseze Antim – The Final Truth pe 5 noiembrie. În cele din urmă, a decis să aducă regizorul Mahesh Manjrekar pe 26 noiembrie.”

Interesant este că Rohit Shetty și protagonista lui Sooryavanshi, Katrina Kaif, au mers să-și promoveze filmul plin de acțiune la „Bigg Boss 15”, care este găzduit de Salman Khan. Filmarea acestui episod a avut loc ieri.

Un expert în comerț a împărtășit cu Bollywood Hungama: „Acest lucru arată dragostea și fraternitatea dintre oamenii din fraternitatea Bollywood. Rohit Shetty a așteptat aproape 18-19 luni pentru a-și lansa filmul în cinematografe. El nu a urmat calea OTT și este bine să vedem că industria îi oferă sprijin deplin pentru a se asigura că filmul său primește cea mai bună prezentare posibilă. De asemenea, este încurajator să vezi că niciun film nu se lansează pe 12 noiembrie, adică la o săptămână după Sooryavanshi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu