sâmbătă, 6 noiembrie 2021

„Salman Khan este una dintre cele mai SUPORTANTE vedete cu care am lucrat – fără aer și un simț al umorului superb și subtil” – Divya Dutta!

Divya Dutta în cartea „The Stars In My Sky: Those Who Brightened My Film Journey” a scris foarte mult despre diferite celebrități și regizori care i-au influențat viața și călătoria ei în film. Unul dintre capitolele din a doua jumătate a cărții este dedicat superstarului Salman Khan. Mulți s-ar putea să nu-și amintească, dar ambii au lucrat în filmul Veergati (1995).

Divya a dezvăluit că a fost foarte îndrăgostită de el de când l-a văzut romantând în piesa „Mere Rang Mein Rangne ​​Wali” din Maine Pyar Kiya (1989). Din fericire, ea a avut șansa să lucreze cu el în Veergati, care a fost al doilea film al ei. Ea a jucat rolul surorii lui Salman Khan în acest film.

În ceea ce privește lucrul cu superstarul, Divya Dutta a spus: „Salman este una dintre cele mai susținătoare vedete cu care am lucrat - fără aer și un simț al umorului superb și subtil”. Ea a mai observat: „Mi-am dat seama că Salman Khan este un actor foarte inteligent. Știind bine ce funcționează pentru public, el oferă exact asta”.

Divya Dutta împărtășește apoi o anecdotă interesantă cu privire la scena în care personajul ei ar trebui să moară. În acea zi, Salman Khan își terminase munca și pleca devreme. Din păcate, Divya nu a reușit să-și facă acțiunea corectă. Un asistent i-a spus lui Salman această problemă când era pe cale să urce în mașina lui.

Salman s-a întors imediat pe platou. El a văzut că Divya era în lacrimi și ea i-a spus că „Nu pot să mor”. La asta, Salman a râs ca un nebun. Apoi i-a spus că nu este atât de greu și că o va ajuta interpretând scena de la distanță. De asemenea, a promis că, dacă o sparge, o va trata.

Salman Khan s-a întins apoi pe pământul prăfuit de la distanță și a ghidat-o. Când regizorul a spus „Acțiune”, ea doar sa uitat la el și l-a urmat până la T. Când a simțit că nu-și poate ține respirația, Salman a făcut numărătoarea inversă de la unu la zece pentru a o ajuta.

Din fericire, împușcarea a fost aprobată. O Divya Dutta emoționată a mers și l-a îmbrățișat pe superstar. Un Salman Khan relaxat a făcut să pară că nu era mare lucru. Pur și simplu a spălat praful de pe hainele ei și a plecat. A doua zi, așa cum promisese, a tratat-o ​​cu prânzul.

Divya Dutta a scris apoi că, mulțumită lui Salman Khan, acum își amintește să fie acolo pentru indicii pentru co-actorii ei și să fie acolo pentru un nou venit.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu