sâmbătă, 6 noiembrie 2021

SK

  Omul din spatele actorului...

Documentarul despre Salman Khan în curs de desfășurare

29 octombrie 2021

Beyond the Star, o serie documentară despre călătoria lui Salman Khan la Bollywood, se pare că va fi ancorat de Alia Bhatt și de alții. Un portal de divertisment raportează că Alia și-a filmat deja porțiunile pentru serial. Sanjay Leela Bhansali (SLB), Sajid Nadiadwala și Sooraj Barjatya sunt printre alții care vor face parte din serial, care a fost lansat la începutul acestei luni. Karan Johar este, de asemenea, probabil implicat, spun rapoartele.

Alia și Salman urmau să lucreze împreună în Inshallah de la SLB. Beyond The Star va aborda familia lui Salman – tatăl său Salim Khan, frații Sohail și Arbaaz Khan și prietenii săi din industrie, co-staruri și regizori precum Sajid Nadiadwala, David Dhawan, Sooraj Barjatya, Anees Bazmee, Jackie Shroff, Sanjay Dutt.

Beyond The Star: Salman Khan va fi primul sezon, iar producătorii plănuiesc să-l transforme mai târziu într-o franciză. Seria este în prezent în post-producție, iar producătorii caută să se conecteze cu o platformă internațională OTT pentru a o lansa anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu