luni, 17 ianuarie 2022

NRI pensionar, vecinul lui „Dabangg”, Salman Khan

Luând o umbrire puternică față de recentele izbucniri ale lui Kakkad pe rețelele sociale, actorul a răspuns cu un proces civil pentru defăimare împotriva vecinului său de alături, pe lângă Google, YouTube, Facebook, Twitter și alți creatori de conținut pentru platformele sociale. Problema se referă la mijlocul anilor 1990, când tânărul NRI Kakkad plănuia să cumpere un mic teren în Raigad pentru a-și construi cuibul de pensionare, iar compania vânzătoare i-a prezentat legendarul scriitor de la Bollywood, Salim Khan. Știri din Hyderabad IndianOil lansează Indane Tatkal Seva la Hyderabad Stocul de locuințe nevândute din Hyderabad se reduce în 2021 Un angajat al IIT-Hyderabad obține brevet pentru designul transportorului de camioane electrice faceți clic aici pentru mai multe știri din Hyderabad Celebritățile Khans l-au asigurat pe Kakkad că localitatea este bună și le-ar plăcea să-l aibă ca vecin în loc de alte tipuri de snoopy, deoarece parcela deluroasă - privită de NRI - are vedere la fermele Arpita de 100 de acri ale familiei. 

 

Salman Khan

Convins, mulțumitul Kakkad a cumpărat terenul de 2,50 acri în 1996 și a construit mai târziu un mic Templu Lord Ganesh ecologic pe el, iar ani mai târziu, chiar și o colibă ​​ecologică de 120 de metri pătrați, cu acoperiș de paie, pentru a merge ocazional și a-și respira acolo. Cei doi vecini s-au înțeles jovial timp de peste două decenii și ori de câte ori Kakkadii le-au vizitat proprietatea minusculă, li s-a acordat o primire călduroasă de către clanul Khan, cu băuturi răcoritoare și băuturi, la Fermele Arpita – unde Salman Khan a fost mușcat de un neveninos. șarpe pe 26 decembrie 2021, în ajunul împlinirii vârstei de 56 de ani, dând palpitații întregii națiuni. În 2014, Kakkad s-a retras și s-a întors în India, dornic să construiască o căsuță mică împreună cu soția Anita și probabil un „ashram” în viitor și să mediteze în fața templului lor minuscul. Kakkad a susținut că, în decembrie 2019, familia Khan – care este renumită pentru închinarea lui Dumnezeu cu cap de elefant în timpul Ganeshotsav în fiecare an – i-a interzis brusc intrarea pe proprietatea sa. „În ciuda cererilor repetate, nu avem voie să mergem acolo... Nici oficialii locali ai departamentelor Păduri și Venituri nu ne ajută”, a spus Kakkad. Rămas fără opțiuni, Kakkad a recurs să-și dezvăluie furia prin intermediul rețelelor de socializare și chiar a acordat câteva interviuri pe YouTube, ridicând hacklele superstarului „Bajrangi Bhaijaan”.

 

 Khan a răspuns cu un proces sever pe scurt, pe 8 ianuarie, împotriva lui Kakkad și a celorlalți, acuzându-i de „intenții malfide” de a-i afecta bunăvoința și reputația, lansând „afirmații absolut lipsite de temei, false și nejustificate”, prin intermediul firmei de avocatură DSK. Legal, a avocatului Anand Desai și a echipei sale. Chestiunea a fost adusă în fața judecătorului Anil Laddhad, care a amânat-o pentru 21 ianuarie, pe o pledoarie a avocaților lui Kakkad Abha Singh și Aditya Pratap. Khan a acuzat, de asemenea, giganții rețelelor sociale de „încărcare/încărcare, postare și publicare continuu a diferitelor conținuturi rău intenționate și defăimătoare” împotriva lui și a familiei sale, cauzând „vătămări grave și ireparabile, pierderi și răniri” cu conținutul „provocator, nefundamentat” fără nicio fărâmă. a adevărului izvorât din răzbunare personală și rea-voință. 

 

Actorul a susținut că complotul lui Kakkad a fost anulat de guvernul Maharashtra ca fiind „ilegal”, pentru care a dat vina pe familia Khan, a pretins că superstarul a avut legături interlope cu „D-Company” (mafia fugitivă don Dawood Ibrahim Kaskar). și că la Fermele Arpita se desfășurau activități ilegale/criminale. Luând obiecție față de anumite declarații ale lui Kakkad, megastarul a subliniat că insinuarea că el a uzurpat/apucat ilegal Templul Lord Ganesh „intenționează, printre altele, să provoace violență comunitară în societate”. În acțiune, Khan a solicitat un ordin permanent de a interzice lui Kakkad și celorlalți inculpați să încarce/încarce direct/indirect, să posteze/reposteze, să scrie pe Twitter/retweet, să acorde interviuri media, să corespondeze, să comunice, să găzduiască, să emită, să imprime, să publice, să difuzeze, circulând în continuare, în orice mod, prin orice mediu, astfel de conținut defăimator, rău intenționat sau scandalos. Khan a cerut instanței să le îndrume jucătorilor de pe rețelele sociale „să retragă și/sau să reamintească imediat, să elimine, să blocheze/restricționeze/dezactivează tot conținutul defăimător pentru el în cazul de față, de pe toate celelalte medii în care sunt găzduiți sau există. El a cerut ca Kakkad și alți trei – Sandeep Phogat, Paras Bhat și Ujjwal Narain – să își prezinte scuze necondiționate prin intermediul presei lor și să elimine costurile procesului judiciar. Kakkad a negat afirmațiile superstarului și a spus că „există o neînțelegere” care va fi rezolvată și și-a exprimat dorința de a merge pe pământul său și de a construi acolo mica lui casă de vis. „În prezent, Anita și cu mine suntem închiși în acest apartament cu o cameră cu bucătărie din Malad, amândoi suferă de comorbidități, așa că nu putem ieși prea mult și tânjim după parcela noastră deschisă spre cer... Avem un 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu