luni, 17 ianuarie 2022

O parere

  Cuplul star de la Bollywood, Katrina Kaif și Vicky Kaushal, a început o „nouă călătorie împreună” pe 9 decembrie. S-au căsătorit la un hotel de lux din Sawai Madhopur, Rajasthan, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. În timp ce aranjamentele și lista de invitați pentru nuntă au fost supravegheate îndeaproape, prietenii apropiați și colegii cuplului, inclusiv cineastul colaborator frecvent al lui Kaif, Kabir Khan, soția sa actoră Mini Mathur, regizorul Vijay Krishna, cuplul de actori Neha Dhupia și Angad Bedi au fost printre cei care a participat la nuntă.

 

 Nunta a fost în mare parte o aventură luxoasă și privată, cu locul de nuntă puternic păzit, ceea ce a făcut dificil pentru mass-media să raporteze multe fanilor. Singurul indiciu de la high-end Six Senses Fort Barwara, un fort transformat într-un hotel din care mass-media și spectatorii curioși au fost ținuți la o distanță sigură. La fel, au fost starul de la Bollywood, Salman Khan, și familia lui. Fanii sunt dornici să știe de ce Katrina nu și-a invitat fostul iubit Salman Khan și familia lui la căsătorie. Sora lui Salman, Arpita Khan, a clarificat anterior că nu au primit o invitație, iar acum, soțul ei, Aayush Sharma, a vorbit despre faptul că familia Khan nu a fost invitată la căsătorie. 

 Actorul Antim consideră că „nu este mare lucru” că nu au fost invitați la marea nuntă. În timp ce vorbea cu Bollywood Bubble, Aayush a spus: „Pentru noi, Katrina este o prietenă foarte dragă și toți îi dorim toate cele bune. Acesta este modul în care vrea să-și decidă căsătoria și nu este mare lucru în asta. Cred că toată lumea face o afacere foarte mare. Este ziua cea mare a ei și a lui Vicky și trebuie să se distreze, indiferent de calitate, cam atât.” HAHA

 

Why Katrina Kaif did not invite Salman Khan, his family to her wedding? Aayush Sharma breaks silence

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu