vineri, 18 februarie 2022

Filmarea lui Salman Khan cu Tiger 3, care se va încheia înainte de sfârșitul lunii februarie!


Superstarul Salman Khan a avut mai multe succese în cariera sa, în special după ce cariera sa a primit o nouă viață după lansarea Wanted (2009).
Filmele Tiger – Ek Tha Tiger (2012) și Tiger Zinda Hai (2017) – ocupă un loc special în cariera lui, deoarece ambele au fost succese uriașe și un favorit al fanilor săi. Prin urmare, a treia parte din această tranșă – Tiger 3 – este așteptată cu multă interes. Când au apărut rapoarte că va fi un actor de acțiune foarte mare și incitant și că Emraan Hashmi l-ar juca pe răufăcător, entuziasmul a crescut cu multe crestături. Din păcate, filmarea filmului a fost afectată din cauza situației Covid-19. Programul final al filmului de la Delhi era pregătit să aibă loc în ianuarie 2022, dar a fost împins înainte, deoarece al treilea val a scos lucrurile din funcțiune.

Acum situația s-a atenuat și cazurile s-au redus considerabil peste tot, programul final în Capitala Națională este pregătit să înceapă luni, 14 februarie. Bollywood Hungama a aflat acum că acest program nu este unul lung și că filmările filmului thrillerul de acțiune de spionaj va fi finalizat chiar în această lună.

O sursă comercială a declarat pentru Bollywood Hungama: „Programul este scurt, dar foarte crucial. Regizorul Maneesh Sharma vrea să filmeze în locații reale, inclusiv în zona Fortului Roșu. Atât Salman Khan, cât și Katrina Kaif fac parte din ea. Se spune că pe cărți se află o secvență de urmărire. Va fi o filmare dificilă din cauza aglomerației și, de asemenea, pentru că producătorii vor respecta și normele de siguranță Covid. Cu toate acestea, membrii unității sunt pe deplin pregătiți și sunt nerăbdători să plece.”

Deși data exactă nu este încă sigură, sursa a spus că filmarea din Delhi va fi finalizată până pe 20 februarie. Sursa a mai adăugat: „Acesta va fi urmat de o filmare mozaică de două zile în Mumbai. Dacă totul merge bine, această filmare ar trebui să se termine până pe 27 februarie. Prin urmare, filmările pentru Tiger 3 vor fi finalizate înainte de sfârșitul acestei luni.”

Recent, producătorii Tiger 3 – Yash Raj Films (YRF) – au anunțat noile date de lansare ale viitoarelor lor filme, saga de perioadă a lui Akshay Kumar, Prithviraj, și drama dacoit a lui Ranbir Kapoor, Shamshera. Cinefilii și comercianții așteaptă acum să știe când data lansării Tiger 3 va fi anunțată de casa de producție a lui Aditya Chopra.

Sursa comercială a declarat: „Rămâne de văzut când YRF va scoate Tiger 3. Cred că trebuie să ia în considerare și data lansării celuilalt film de spionaj al lor, Pathan, cu Shah Rukh Khan, Deepika Padukone și John Abraham. Trebuie să vină primul, urmat de Tiger 3. Cu toate acestea, filmarea lui Pathan este încă în așteptare. Va trebui să așteptăm ceva timp și sunt sigur că YRF va face anunțul mult așteptat.”

Interesant este că liderul lui Pathan, Shah Rukh Khan, apare și într-un cameo în Tiger 3. SRK a filmat pentru porțiunile sale în decembrie 2021, conform rapoartelor. Salman Khan, pe de altă parte, are o apariție specială dinamică în Pathan.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu