vineri, 18 februarie 2022

Programul din Delhi al lui Salman Khan despre hoteluri, colegii și inima capitalei, Connaught Place!

Actorii Salman Khan și Katrina vor vizita Delhi pe 17 februarie și vor filma în hoteluri și colegii din și în jurul orașului pentru viitorul lor film, Tiger 3.

Filmul va fi filmat în Delhi timp de aproape o săptămână. Producătorii plănuiesc să filmeze la Universitatea Gautam Buddha din Greater Noida, The Imperial, The Oberoi Maidens și unele părți din Connaught Place”, ne informează o sursă.



O altă persoană apropiată filmului împărtășește că realizatorii lucrează foarte mult pentru a asigura secretul în jurul întregului plan de filmare și pentru a menține o afacere liniștită.

„Asta pentru că anul trecut, când Ranveer Singh împreună cu Alia Bhatt și Kartik Aaryan împreună cu Kriti Sanon au venit la Delhi pentru filmări, s-a creat o mulțime de hype și s-au scurs mai multe imagini de la filmare... Acum, realizatorii Tiger 3 nu vreau să se întâmple asta. Prin urmare, ei iau toate măsurile de precauție pentru a-l ține departe de ochii publicului și pentru a evita ca imaginile să apară online. Deci, ei nu se vor încuraja în privința programului”, spune el.

Majoritatea scenelor din programul Delhi vor fi filmări în interiorul clădirilor, astfel încât „mulțimea să poată fi gestionată”.

Insiderul dezvăluie în continuare: „Echipa vine și în două segmente. Filmările au început pe 15 februarie, dar Salman și Katrina vor sosi pe 17 februarie pentru un program de două zile, astfel încât să se poată încheia și să se întoarcă în cel mai scurt timp”, informează insider.

Deși Covid-19 din oraș continuă să scadă, producătorii nu lasă garda jos.

„Sunt luate măsuri de precauție suplimentare, deoarece oamenii sunt încă îngrijorați în timp ce lucrează. Ultima explozie Covid-19 ke baad phir se sab change ho gaya hai... Împreună cu dovada dublei vaccinări, sunt efectuate teste regulate RTPCR. Tinand cont de vremea din Delhi, producatorii s-au asigurat ca programul sa nu fie prea agitat, pentru ca nu vor ca membrii echipajului sa se imbolnaveasca”, adauga sursa.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu