vineri, 18 februarie 2022

When Salman Khan could not attend his own event due to his ‘loyal fans’: ‘We were made to leave’

 Superstarurile sunt tratate ca semi-zei în India și, în timp ce vorbea despre celebritatea celebrităților într-o discuție recentă, producătorul Boney Kapoor și-a amintit de frenezia la care a asistat în timpul promoțiilor jucatorului Salman Khan, Wanted. Kapoor a comparat fanii lui Salman cu cei ai lui Rajesh Khanna și Amitabh Bachchan în epocile lor respective. Boney și-a amintit un incident din timpul promoțiilor din Wanted și a dezvăluit că mulțimea i-a copleșit într-o măsură în care nici măcar nu au putut participa la evenimentul filmului lor. 

 

Citește și | Salman Khan cântă „Lag jaa gale” într-un omagiu emoționant adus lui Lata Mangeshkar. Urmăriți videoclipul În timpul unei interacțiuni cu Pinkvilla, Boney a spus: „Am fost în Kolkata pentru a participa la un eveniment pe stadionul de fotbal. 

Am ajuns la locul de desfășurare, dar poliția ne-a cerut să plecăm. Asta pentru că oamenii care erau în interiorul stadionului erau la capacitate maximă, dar cei de afară erau de zece ori mai mulți. Nici măcar nu am putut trece prin întregul eveniment. Am fost puși să plecăm. Salman are acest tip de fani loiali.” Boney Kapoor, care a finanțat rolul principal al lui Salman Khan No Entry în 2005, se pregătește pentru lansarea proiectului său tamil Valimai, condus de Ajith Kumar. După ce a fost amânat din cauza celui de-al treilea val al Covid-19, actorul urmează să fie lansat în cinematografe pe 24 februarie. 

 

Citește și |Salman Khan se întinde pe poala mamei Salma Khan și împărtășește un selfie: „Ma ki godh, Jannat...” Regizat de H Vinoth, filmul include și Huma S Qureshi, Karthikeya Gummakonda, Bani, Sumithra, Achyunth Kumar, Yogi Babu, Raj Ayyappa și Pugazh.salman khan wanted

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu