sâmbătă, 30 iulie 2022

Kiccha Sudeep își confirmă planurile de a-l regiza pe Salman Khan; Spune: „Procesul a început anul trecut”!

În 2021, Kiccha Sudeep , într-un interviu, a vorbit despre planurile sale de a-și regiza colegul lui Dabangg 3, Salman Khan , într-un lungmetraj. De atunci, nu s-au știut multe despre subiectul său. Într-o conversație exclusivă cu Pinkvilla, Sudeep a vorbit despre următorul său cu Salman . El a confirmat că se pregătește ceva în acea direcție. „Când (citiți DACA) îl regiz pe Salman Khan, ar trebui să așteptați, nu”, zâmbește el.

Sudeep se grăbește să adauge: „Procesul tocmai a început anul trecut și mai așteaptă ceva timp. Trebuie să-i spun povestea, apoi trebuie să spună un da și apoi să spună momentul să vină pe platou. Cu Salman Bhai, așa va fi. Este atât de ocupat cu atât de mulți oameni care scriu pentru el. Continuăm să discutăm și se va întâmpla la momentul potrivit.” Vikrant Rona lui este prezentat de Salman în piețele hindi.

Sudeep insistă că SK a văzut câteva filmări ale filmului și a fost foarte impresionat de ceea ce a văzut. „Cu siguranță a văzut rulourile spectacolului care au durat aproximativ 18 minute înainte de a veni la bordul filmului. A fost impresionat și a fost legat de noi de atunci.

Împărtășesc o legătură cu el și am o ecuație. Nu m-am dus să-l întreb, odată ce a știut că ating piața hindi, a spus: „Sunt acolo pentru tine”. Este un lucru foarte mare. Este o vedetă mare, care câștigă bani în stânga, în dreapta și în centru”, spune Sudeep.

Actorul conchide: „A fost acolo pentru mine și a făcut tot posibilul pentru filmul meu. Este un lucru imens pentru mine. Dacă crede în ceva, o va face.” Urmărește interviul video complet de mai jos, în timp ce Sudeep discută despre Vikrant Rona, ideea de a o transforma într-o franciză, posibilitatea de a lucra cu Prabhas și de a te uni cu Rakshit Shetty în Thugs of Malgudi

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu