miercuri, 31 august 2022

Julius Packiam: Salman Khan este o figură uriașă de sprijin; Sunt cu adevărat binecuvântat că am făcut parte din toate filmele sale minunate!

Compozitorul de muzică de fundal, câștigător al Premiului Național, Julius Packiam, are filme precum „Ek Tha Tiger”, „Tiger Zinda Hai”, „Mardaani”, „Dhoom 3”, „Sye Raa Narasimha Reddy” și multe altele. Asul muzician a fost nominalizat pentru cea mai bună melodie de fundal pentru filmul lui Kabir Khan , Ranveer Singh , actorul din '83, la cea de-a 67-a ediție a premiilor Wolf777news Filmfare 2022.
ETimes a luat legătura cu el pentru un interviu exclusiv în care a vorbit despre importanța BGM în Bollywood, lucrul cu Salman Khan , gama de proiecte viitoare și multe altele. Extrase…

Ați lucrat cu Salman Khan în filme precum „Ek tha Tiger”, „Tiger Zinda Hai”, „Bharat”, „Bajrangi Bhaijaan”, „Sultan”, „Tubelight” și „Kick”. Spune-ne ceva despre ecuația pe care o împărtășești cu vedeta „Dabangg”...




El este un tip grozav. El este unul dintre cei mai tari băieți cu care să fii. Este atât de primitor, de sprijin și de relaxat. Prezența lui în sine este copleșitoare și ai tendința să faci mult mai mult decât ești capabil, mai ales când el este pe ecran. El este o figură uriașă de sprijin și sunt cu adevărat binecuvântat că am făcut parte din toate aceste filme minunate pe care le-a făcut.


Salman participă vreodată sau își dă părerile și sugestiile când vine vorba de muzica filmului.


Nu chiar. De fapt, îi lasă pe toți să pună mâna pe asta. Fiind profesionist, el apreciază oamenii care se ocupă de departamentele lor și vor face tot posibilul și respectă asta. Apreciez asta. Cu toate acestea, uneori, la început, în timpul „Ek Tha Tiger”, când se crease tema, el sugera cum ar trebui să fie tema. El a avut câteva sugestii, iar sugestiile lui au fost foarte puternice și valoroase. Cu siguranță au ajutat la crearea temei.
imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu